Το επόμενο βήμα στη σχέση τους φαίνεται πως αποφάσισαν να κάνουν η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ φαίνεται.

Το ζευγάρι -που αρραβωνιάστηκε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τον περασμένο Φεβρουάριο- είναι έτοιμο να παντρευτεί στο τέλος του χρόνου.

«Συνεργάζονται με επαγγελματία για να οριστικοποιήσουν όλα όσα θέλουν για τον γάμο τους. Η Κέιτι έχει αναλάβει πολλές ευθύνες, αλλά κι ο Ορλάντο ανακατεύεται με την οργάνωση. Δεν δείχνουν να έχουν στρεσαριστεί. Θα είναι μία πολύ διασκεδαστική γιορτή με την οικογένεια και τους φίλους τους», λέει κοντινός τους άνθρωπος στο διεθνή Τύπο. Το ζευγάρι έχει δηλώσει άλλωστε στο παρελθόν πως θέλουν ο γάμος τους να είναι σε κλειστό κύκλο και αρκετά λιτός.

Θυμίζουμε πως την είδηση του αρραβώνα τους, την είχαν ανακοινώσει μέσω instagram  όταν η Κέιτι Πέρι δημοσίευσε μια φωτογραφία επιδεικνύοντας το εντυπωσιακό δαχτυλίδι που της χάρισε ο ηθοποιός. Στη φωτογραφία πόζαραν με έναν ιδιαίτερο τρόπο και οι δύο, με το μονόπετρο να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Λίγες ημέρες μετά, η τραγουδίστρια είχε μιλήσει στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ και αποκάλυψε τα ευτράπελα της πρότασης γάμου που της έκανε ο ηθοποιός. Όπως είπε η Πέρι, οι δυο τους επιβιβάστηκαν σε ένα ελικόπτερο, όπου έγινε η πρόταση γάμου. Κατά τη διάρκεια του ρομαντικού ταξιδιού, υπήρξαν, όμως, άτυχες στιγμές μιας και το μπουκάλι της σαμπάνιας έγινε κομμάτια και η τσέπη που ήταν το κουτί με το δαχτυλίδι σκίστηκε.