Ο σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου και η σύζυγος του και μητέρα των παιδιών του Μάγδα Πένσου δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν την κρίση στο γάμο τους παρά τις σοβαρές προσπάθειες που έκαναν.

«Ήταν για να συμβεί, όπως συμβαίνει σε πάρα πολλά ζευγάρια. Ευτυχώς, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, στο τέλος της ημέρας μάλλον –και λέω “μάλλον” γιατί ποτέ δεν ξέρεις για τίποτα και για κανέναν– το διαχειριστήκαμε καλά. Δεν σημαίνει πως δεν θα ξαναέρθει μια διαφωνία ή μια ένταση, αλλά είναι σημαντικό να τη διαχειρίζεσαι όσο μπορείς καλύτερα», είχε δηλώσει η ηθοποιός τέλη Φεβρουαρίου σε συνέντευξή της στο People. Η επανασύνδεση του ζευγαριού κράτησε έξι μήνες.

Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκε ομαλά και ο γάμος τους έλαβε τέλος,  σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real.

Ο σεναριογράφος και η ηθοποιός παντρεύτηκαν το 2007 στο Παρίσι και έχουν δυο παιδιά, τον Πάρη και τον Απόλλωνα που αποτελούν μοναδική τους προτεραιότητα. Η αλλαγή στην καθημερινότητά τους, τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και η έλλειψη επικοινωνίας οδήγησαν το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση, σύμφωνα με ανθρώπους του κοντινού τους περιβάλλοντος.

Μετά την είδηση του χωρισμού του Δημήτρη Αποστόλου και της Μάγδας Πένσου, η ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση ώστε να επιβεβαιώσει το τέλος και να επισημάνει το ρόλο των δυο παιδιών τους στη ζωή τους.

«Το ταξίδι με τον Δημήτρη μετά από 12 χρόνια τελείωσε. Θα είμαστε όμως πάντα δίπλα στα 2 υπέροχα παιδιά μας, που είναι ότι πιο πολύτιμο στη ζωή μας» έγραψε χαρακτηριστικά.