Η Βίκυ Κάβουρα απασχόλησε ξανά τα Μέσα με την προσωπική της ζωή χωρίς να το επιθυμεί και να το προκαλεί. Δημοσίευμα προηγούμενων ημερών ήθελε την όμορφη ηθοποιό να είναι σε σχέση με τον πρώην σύζυγο της Αγγελικής Ηλιάδη, Σάββα Γκέντσογλου.

Να θυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μετά τα Μεσάνυχτα, δήλωσε πως η σχέση της με τον ποδοσφαιριστή έχει τελειώσει και δεν είναι πια μαζί.

Η Βίκυ Κάβουρα όταν είδε πως το θέμα παίρνει διαστάσεις, γίνεται αναπαραγωγή και γράφονται και ακούγονται ανακρίβειες για την ίδια και τις επιλογές της ένιωσε προσβεβλημένη και επέλεξε να βάλει ένα τέλος στα δημοσιεύματα.

Η ηθοποιός χωρίς να κατονομάσει ανθρώπους και γεγονότα αλλά κάνοντας σαφές στο σε τι αναφέρεται έκανε μια ανάρτηση στο Instagram που τοποθετείται και ζητά από το περιοδικό να ανακαλέσει την είδηση ώστε να μην προβεί σε μήνυση.

Η Βίκυ Κάβουρα αναφέρει στο Insta Story:

«Τροφή για σκέψη. Πριν αποφασίσουμε να προβάλουμε μία ΨΕΥΤΙΚΗ εικόνα για τους συνανθρώπους μας και την προσωπική τους ζωή, καλό θα ήταν να σκεφτούμε τις επιπτώσεις. Τις επιπτώσεις στην ψυχολογία των ανθρώπων που μπλέκουμε και στις ζωές που θα επηρεαστούν με αυτά τα ψέματα. Πώς πιστεύετε ότι θα αισθανθούν τα παιδάκια όταν οι φίλοι τους στο σχολείο τους μιλήσουν για αυτό. Ζούμε σε μία εποχή που όλοι είμαστε τραυματισμένοι και πονεμένοι με το έναν ή τον άλλον τρόπο. Για ποιο λόγο κάποιοι στα ΜΜΕ να κάνουν τα πράγματα χειρότερα, δυσφημίζοντας ανθρώπους χωρίς λόγο και αιτία; Εσύ που χρησιμοποιείς το όνομά μου και θίγεις την υπόληψή μου, σε καλώ να το πάρεις πίσω, πριν προχωρήσω σε μήνυση για ηθική βλάβη».