Από τον Μαρίνο Βυθούλκα,

Από τη μέχρι σήμερα εξέλιξη του Survivor, η ομάδα των Μαχητών δείχνει να είναι περισσότερο δεμένη από εκείνη των Διασήμων, γεγονός που φαίνεται εξάλλου και από τις νίκες, αλλά και την αλληλεγγύη που έχει ο ένας με τον άλλο, κάτι που παραδέχτηκε και η ίδια η Ειρήνη Παπαδοπούλου στην τελευταία της συνέντευξη στο People.

«Η ομάδα των Μαχητών δεν γνώριζε από τηλεόραση. Όντως είχαμε μια αληθινή σχέση ο ένας με τον άλλο. Δεν προσποιούμασταν στην κάμερα. Προσωπικά ήμουν ορθολογιστής και ψήφιζα πάντα με τη λογική του ποιος είναι πιο αδύναμος στα αγωνίσματα. Αυτό, όμως, φαίνεται να πείραξε κάποιους, κάτι που ειλικρινά δεν με νοιάζει καθόλου. Από την άλλη, έβλεπα την Ειρήνη Παπαδοπούλου και παρατηρούσα ότι δεν περνούσε καλά στους Διάσημους. Είμαι σχεδόν βέβαιος πως αν η Ειρήνη ερχόταν στη δική μας ομάδα, θα ήταν ακόμα στο παιχνίδι. Μολονότι με την Ειρήνη δεν μέναμε στην ίδια παραλία, το bullying που είπε πως της έκαναν οι συμπαίκτες της ήταν αισθητό ακόμα και σε μας» εξομολογείται. Στις 9 Μαΐου που εμφανίστηκε στην εκπομπή Survivor Πανόραμα, ο Ορέστης παραδέχτηκε στην Ελεονώρα Μελέτη πως ήταν λάθος των Μαχητών που έδιωξαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο από την ομάδα.

Πώς ήταν άραγε οι δικές τους σχέσεις; «Τον Γιώργο Αγγελόπουλο τον έζησα ελάχιστες μέρες μέχρι να φτάσουμε στον Άγιο Δομίνικο. Από την πρώτη κιόλας γνωριμία μας στην Αθήνα αντιλήφθηκα πως θα είναι ένας καλός και δυνατός παίκτης, κάτι που φάνηκε από τις πρώτες ώρες που βρεθήκαμε μαζί στην ίδια παραλία. Σε αυτό το σημείο θα σου πω και ένα μυστικό: Όταν χάναμε 6-0 από τους Διάσημους, γύρισα και είπα στους συμπαίκτες μου πως ήταν λάθος που τον διώξαμε από την ομάδα μας και κάποιοι από αυτούς γύρισαν και μου είπαν “Δεν πειράζει. Τώρα που δεν είναι εδώ, έχουμε περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο εμείς”. Η δική μου η άποψη ήταν πρώτα να κερδίζουμε εμείς για να τρώμε και μετά να έχουμε τηλεοπτικό χρόνο, που, αν θες και τη γνώμη μου, είναι και ανούσιο σε ένα παιχνίδι επιβίωσης. Η δική μου στρατηγική ήταν πάντα υπέρ της ομάδας».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.