Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την εκπομπή «Τι Λέει» της Ελένης Τσολάκη, καθώς ακούμε συνέχεια πως θα κοπεί λόγω απογοητευτικών ποσοστών τηλεθέασης.

Χθες όταν τελείωσε η εκπομπή, οι ιθύνοντες έκαναν έκτακτη σύσκεψη με τη διεύθυνση προγράμματος, η οποία και διήρκησε πολλές ώρες. Συγκεκριμένα, τα στελέχη του καναλιού εξήγησαν ότι τα νούμερα τηλεθέασης είναι πολύ χαμηλά και προκαλούν μεγάλο πρόβλημα στον μέσο όρο του καναλιού, καθώς είναι μακράν η πιο αδύναμη καθημερινή εκπομπή.

Όμως, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη, τόσο η ίδια η Ελένη Τσολάκη όσο και ο αρχισυντάκτης της Κώστας Τσουρός, ζήτησαν πίστωση χρόνου, προβάλοντας ως επιχείρημα αποφασιστικές αλλαγές στη θεματολογία της εκπομπής. Η αλήθεια είναι πως όντως η εκπομπή καταφέρνει να βγάζει καθημερινά μια lifestyle είδηση, η οποία και αναπαράγεται στα sites και αυτό είναι επίτευμα του νέου αρχισυντάκτη. Αυτό ωστόσο δεν αποτυπώνεται στα νούμερα τηλεθέασης.

Τα στελέχη λοιπόν του καναλιού, δέχθηκαν να δώσουν ένα μήνα παράταση στην εκπομπή, με τον Φεβρουάριο που μόλις μπήκε, να αποτελεί βαρόμετρο: Τα νούμερα τηλεθέασης θα πρέπει να γίνουν διψήφια για να συνεχιστεί η εκπομπή και τον επόμενο μήνα! Βέβαια, έγιναν και και περικοπές που αποφασίστηκαν στην χθεσινοβραδινή σύσκεψη και έτσι ο αρχισυντάκτης θα έχει πλέον στη διάθεσή του μόνο ένα συνεργείο την ημέρα για όλο τον Φεβρουάριο.