Όλη η Ελλάδα παρακολούθησε χτες το βράδυ το Debate των πολιτικών αρχηγών, το οποίο πραγματοποιήθηκε στα στούντιο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή.

Αν και μεταδόθηκε απο τα κανάλια εθνικής εμβέλειας, η ΕΡΤ βγήκε πρώτη στη μάχη της τηλεθέασης, σημειώνοντας στο μέσο όρο 22,6%, ενώ στο τελευταίο τέταρτο έφτασε μέχρι το 24,8%.

Τόσο κατά τη διάρκειά του, όσο και μετά -εννοείται πως δεν έχει σταματήσει ακόμα- οι celebrities ανέβαζας συνεχώς στα social media την άποψή τους, ενώ οι χρήστες τους βρήκαν την καλύτερη αφορμή για τρολάρισμα. Δείτε μερικά από τα tweets τους:

Γιώργος Λιάγκας:

gliagas

Κατερίνα Καινούργιου:

katerina kainourgiou

Ελένη Ράντου:

eleni rantou

Νίνο:

nino

Δείτε πως οι χρήστες τρόλαραν το Debate:

trolarisma1

trolarisma2 trolarisma3 trolarisma4 trolarisma5 trolarisma6 trolarisma7

Ο Γιώργος Παπαδάκης, λίγο μετά την έναρξη της σημερινής του εκπομπής, έστειλε τα… πυρά του στην Όλγα Τρέμη, εμφανώς αντίθετως με τον τρόπο που εκείνη χειρίστικε το Debate, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η Όλγα είναι φίλη μου. Έκανε τα περισσότερα φάουλ. Δεν είχε συμφωνήσει η κυρία Τρέμη; Γιατί αν προσπαθείς να κερδίσεις εντυπώσεις… Όταν έχεις αποφασίσει ότι όταν ρωτάει ο Μουζάκης δεν ρωτάει ο Παπαδάκης, εάν εγώ ρωτήσω την ώρα που ρωτάει ο Μουζάκης, τον καπελώνω για να δημιουργήσω εντυπώσεις εγώ. Όλγα sorry αλλά αυτή η εντύπωση μου δημιουργήθηκε», ενώ ο Τάσος Αρνιακός συμπλήρωσε: «Το είδα μέχρι την τρίτη ενότητα, μετά με πήρε ο ύπνος και με ξύπνησε η Τρέμη».

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Παπαδάκης:

Η Πόπη Τσαπανίδου, κατά τη διάρκεια του Live U, σχολίασε: «Ο φωτιστής της ΕΡΤ παρακαλώ πολύ να ‘ρθει να φωτίζει εδώ εκπομπή. Θα τον φέρω εδώ και θα τον πληρώνω από την τσέπη μου, αρκεί να με δείχνει κι εμένα έτσι… μείον είκοσι χρόνων!».

Διαβάστε ακόμα:

Debate πολιτικών αρχηγών: Ποιο κανάλι κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης;

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έγινε υπουργός Τουρισμού: Οι απίστευτες αντιδράσεις στα social media και η αποκάλυψη για το πώς της έγινε η πρόταση

Η ευαίσθητη πλευρά του Γιώργου Μαυρίδη: Δείτε την τρυφερή φωτογραφία και το συγκινητικό μήνυμά του στα social media

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store