Η όμορφη και ταλαντούχα Όλγα Λαφαζάνη, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για τη γνωριμία της με τον Νίκο Οικονόμου, η οποία έγινε μέσα από ένα στοίχημα.

«Όταν πρωτογνωριστήκαµε µε τον Νίκο, δεν τον έβλεπα ερωτικά. Βγήκαµε µετά από ένα στοίχηµα και όντως στο πρώτο µας ραντεβού µού είπε “εµείς οι δύο θα παντρευτούµε”», δήλωσε η ίδια στο Εγώ.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Του απάντησα “αυτά λες σε όλες”. Όταν τον γνώρισα, ήταν σε µια άλλη φάση της ζωής του. Πολύς κόσµος µού έλεγε “Πρόσεχε. Έχει πέραση στις γυναίκες. Θα πληγωθείς”. Προσωπικά δεν πάει το µυαλό µου στα άσχηµα στοιχεία του χαρακτήρα ενός ανθρώπου, αλλά στα θετικά. Δεν εκτιµώ ανθρώπους πολύ εύκολα, αν είναι καλοί ή κακοί, έχω ένα θέµα µε αυτό. Όταν είσαι ερωτευµένος, δεν τα ακούς αυτά. Τολµάς. Θεωρώ ότι τελικά βγήκε σε καλό. Ο Νίκος ήταν ισορροπηµένος. Είχε µεγαλύτερη εµπειρία. Ήξερε παραπάνω πράγµατα. Με διεκδίκησε πολύ έντονα».

Για το αν θα ήθελε να κάνει ένα δεύτερο παιδί τόνισε: «Θέλω πολύ. Όµως κάτι τέτοιο είναι λίγο δύσκολο να γίνει άµεσα λόγω καταστάσεων. Ο Νίκος δουλεύει στη Λιβαδειά. Πηγαινοέρχεται. Εγώ επίσης δουλεύω αρκετές ώρες. Σε αυτήν τη φάση δεν είναι εύκολο εκ των πραγµάτων».

Τι είναι αυτό όμως που αγαπά στον Νίκο; «Τα πάντα, ακόµα και τις αδυναµίες του που µε εκνευρίζουν. Είναι ένας πολύ δυναµικός και προστατευτικός άνθρωπος. Είναι πάρα πολύ δοτικός και καλός οικογενειάρχης. Τόσο µε τις πράξεις όσο και µε τα λόγια, δείχνει καθηµερινά τα συναισθήµατά του».

Διαβάστε ακόμα:

Όλγα Λαφαζάνη: Η μετακόμιση στην επαρχία και η παρουσιάση πρωινής εκπομπής

Όλγα Λαφαζάνη: «Ο Νίκος μου ζήτησε να παντρευτούμε στο πρώτο ραντεβού»

Κρατερός Κατσούλης: Αποκάλυψε τα χρήματα που παίρνει με την Κατερίνα Καραβάτου για την εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store