Μετά από δέκα χρόνια γάμου η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο σύζυγος της, Μάνος Πενθερουδάκης, αποφάσισαν να πάρουν χωρισμούς δρόμους. Την αποκάλυψη για τους «τίτλους τέλους» στον γάμο τους έκανε η ίδια η βουλευτής με συνέντευξή της στην Athens Voice, μιλώντας για «μεγάλο κεφάλαιο που έκλεισε», «καλές αναμνήσεις» και «καινούργια αρχή» .

Η γνωριμία, ο κεραυνοβόλος έρωτας και ο γάμος 

Η πρώην υπουργός και ο κοσμηματοπώλης γνωρίστηκαν μέσα από κοινή παρέα φίλων και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Παντρεύτηκαν «κεκλεισμένων των θυρών» στις 20 Ιανουαρίου του 2010 στον ιερό ναό των Ταξιαρχών, στο Κολωνάκι, με κουμπάρο τον Δημοσθένη Βαρδινογιάννη, και παρουσιά πολλών στελεχών της ΝΔ . Τη νύφη συνόδευσε στην εκκλησία ο πατέρας της, Γιάννης Κεφαλογιάννης, ιστορικό στέλεχος του κόμματος και πρώην υπουργός, που απεβίωσε δυο χρόνια μετά. Ακολούθησε δεξίωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έλαμπε φορώντας ένα ρομαντικό δαντελένιο νυφικό που σχεδιάσαν για εκείνη οι Deux Hommes και πέπλο στα μαλλιά της.

Ένα διακριτικό ζευγάρι, που ζούσε ένα μεγάλο έρωτα

Το ζευγάρι όλα αυτά τα χρόνια φρόντιζε να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ζώντας τον έρωτά του, όμορφα και διακριτικά. Διέμεναν σε σπίτι στον Λυκαβητό, ενώ έκαναν συχνά ταξίδια στην Κρήτη- τόπο καταγωγής της Κεφαλογιάννη- και στο εξωτερικό.

Δείτε στο παρακάτω video από το δελτίο του Star τον γάμο της Όλγας Κεφαλογιάννη, και πόσο όμορφη νύφη ήταν!