Το νυφικό Celia Kritharioti της Κάτιας Zυγούλη ήταν από ολομέταξη οργάντζα με γαλλικές δαντέλες κεντημένες στο χέρι, ενώ το πέπλο, από ολομέταξο γαλλικό τούλι, κεντήθηκε με περισσότερα από 1.000 χειροποίητα λουλούδια, τα οποία ήταν φτιαγμένα από οργάντζα και μουσελίνα – τα ίδια λουλούδια υπήρχαν και στα ρούχα των τεσσάρων παιδιών του ζευγαριού, Αναστασίας, Αλέξανδρου, Αριάδνης και Απόλλωνα, που ήταν παρανυφάκια.

Οι βέρες

Τα κοσμήματα της Κάτιας, η καρφίτσα στη γραβάτα του Σάκη αλλά και οι βέρες ήταν Elle Amber, ειδικά σχεδιασμένα από την καλή τους φίλη Ελίνα Αναγνωστοπούλου.

Ο στολισμός

Ο ανθοστολισμός με λευκά τριαντάφυλλα, παιώνιες και γιασεμιά ήταν εμπνευσμένος από την καρδιά που περιέκλειε τα αρχικά του Σάκη και της Κάτιας (την είχαν σχεδιάσει τα παιδιά), στους τόνους του λευκού και του χρυσού, με προσωπική επιμέλεια της Έμυς Ντρίζου από την Drizos Flowers.

Το μενού στο δείπνο

Κάθε τραπέζι είχε τον τίτλο τραγουδιού του Σάκη Ρουβά και όπου έστρεφες το βλέμμα σου εντόπιζες εντυπωσιακές λεπτομέρειες με κυρίαρχο στοιχείο την καρδιά που περίκλειε τα αρχικά του Σάκη και της Κάτιας. Οι προσκεκλημένοι απήλαυσαν ένα μενού 3 πιάτων που περιλάμβανε βασιλικό καβούρι σε πράσινη σαλάτα με μάνγκο και σος λεμονιού, φιλέτο Black Angus, λαχανικά και ψητές πατάτες baby με Calvados Sauce και γλυκό Πάβλοβα με αφράτη κρέμα βανίλιας, κόκκινα φρούτα & μους bitter σοκολάτας.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.