Με ένα «πώς σε λένε;» που απηύθυνε η Madonna στην Kim Kardashian να σπάει τον πάγο, η μεγαλύτερη σταρ της παγκόσμιας μουσικής στο παρελθόν και η μεγαλύτερη σταρ της Αμερικής αυτή τη στιγμή, συναντήθηκαν στο καμαρίνι της πρώτης και τα είπαν εκτενώς. Για την ακρίβεια, η Kim Kardashian και η Kourtney έζησαν το όνειρο κάθε groupie. Είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο καμαρίνι της Βασίλισσας της Pop.

Η Madonna ταξιδεύει στις ΗΠΑ για την περιοδεία της Madame X, με την οποία παρουσιάζει τον πρόσφατο δίσκο της, και στη συναυλία στο Λος Άντζελες βρέθηκαν οι δύο μεγαλύτερες αδερφές Kardashian.

Απ΄ό,τι φαίνεται από τα βίντεο που ανάρτησε η Madonna στο Instagram, η συνάντησή τους ήταν προκαθορισμένη. Μάλιστα, η Madonna δεν είχε κανένα πρόβλημα να πει στις δύο αδερφές ότι άργησε να τις υποδεχτεί γιατί έπρεπε να φροντίσει το τραυματισμένο της γόνατο. «Είμαι ένα χάλι» λέει με ειλικρίνεια.

Στη συνέχεια η Madonna ευχαρίστησε την Kim που καθόταν στην καρέκλα στη σκηνή που χρησιμοποιείται κάθε φορά στο σόου για το interaction με το κοινό. Τότε η Kim της ανέφερε ότι φοβόταν πολύ γιατί είχε κάνει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν σε συναυλία του Prince και εκείνος της είχε πει «Σήκω και φύγε από τη σκηνή μου» επειδή δεν χόρευε.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram