Η τηλεοπτική εμπειρία του, του επιτρέπει να έχει εμπεριστατωμένη γνώμη για τα τηλεοπτικά δρώμενα αλλά και πρόσωπα. Σε κάθε του συνέντευξη οι ερωτήσεις για τα προγράμματα που υπάρχουν στην τηλεόραση και οι εντυπώσεις του για αυτά κυριαρχούν. Ο Τζώνη Καλημέρης βρέθηκε στο Happy Day και μεταξύ άλλων μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη.

Ο διευθυντής προγράμματος του Alpha μίλησε για όλες τις εκπομπές του σταθμού με πολύ καλά λόγια αλλά πάντα με αντικειμενικότητα. Όταν η συζήτηση έφτασε στη «βασίλισσα», τα λόγια του ήταν ιδιαιτέρως κολακευτικά. Ο τρόπος που μίλησε για εκείνη αποκάλυψε την εκτίμηση που τρέφει τόσο ο ίδιος στο πρόσωπο της, όσο και οι υπόλοιποι ιθύνοντες του καναλιού.

«Ο Alpha έχει σαν ραχοκοκαλιά του προγράμματος του την Ελένη και είναι, αν θες, το βαρόμετρο του. Όταν πήγε το απόγευμα, στην αρχή ξένισε αυτή η απόφαση. Και εμένα με ξένισε. Επειδή όμως έχει πάει το απόγευμα, που έχει πολύ περισσότερους τηλεθεατές στο σπίτι απ’ ότι έχει το δέκα με μία, έχει γίνει το βαρόμετρο. Αυτή δίνει τον τόνο. Και επειδή κατά τη γνώμη μου είναι η μόνη Ελληνίδα σταρ, δεν μπορείς να περάσεις τη μέρα σου αν δεν δεις λίγο Ελένη. Εύχομαι να είναι για πολλά χρόνια ακόμη στην εκπομπή».

Ακόμη αποκάλυψε κάτι που μέχρι τώρα δεν ήτα γνωστό. Ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν το πρόσωπο που σκέφτηκε και επέμεινε στο να πάει η παρουσιάστρια από την πρωινή στη μεσημεριανή ζώνη. «Θέλω να πω ότι ήταν προσωπική επιμονή του κυρίου Κοντομηνά τότε. Αυτό δεν το ξέρει πολύς κόσμος. Ήταν προσωπική του επιλογή – επιμονή. Και θυμάμαι τότε στις διαδικασίες κλεψίματος της ωραίας Ελένης, για να χρησιμοποιήσω τα κλισέ και εγώ, για να μην καταλάβουν για ποιον μιλάμε την αποκαλούσαμε “ξαδέλφη”. Για αυτό και εγώ την αποκαλώ δημόσια ξαδέλφη.

Δείτε το απόσπασμα


Διαβάστε ακόμη:

Ποιος γνωστός τραγουδιστής «μεγάλωσε» με αφίσα της Ελένης Μενεγάκη στην τουαλέτα;

Τζώνη Καλημέρης: «Η Δούκισσα δεν έχει γίνει ακόμα Ζέτα, αλλά θα γίνει, προς τα εκεί πάει»

Μέχρι και 25 μονάδες διαφορά η τηλεθέαση Ελένης Μενεγάκη και Ελεονώρας Μελέτη

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store