Μπορεί να είναι ιεροσυλία η σύγκριση. Μπορεί και όχι. Δε μπορούμε όμως παρά να κάνουμε highlight τις ομοιότητες που έχουν τα δύο ζευγάρια στον τρόπο που βγάζουν προς τα έξω τη σχέση τους. Ο Τζον Λέντζεντ και η Κρίσι Τίγκεν είναι βέβαια πιο παλιοί και καλύτεροι γνώστες στα κόλπα που απαιτούνται για να συντηρηθεί μια φήμη και μια επιτυχία.

Το μεγάλο τους όπλο είναι η διακωμώδηση της μεταξύ τους σχέσης και της προσωπικής τους ζωής. Κι αυτή η διακωμώδηση προκαλεί πάντοτε το γέλιο και τη συμπάθεια. Ο πρότερος βίος τους μας έκανε να περιμένουμε πως και πως το σχόλιο της Κρίσι Τίγκεν όταν ανακοινώθηκε ότι ο Τζον Λέντζεντ είναι ο πιο σέξι άντρας στον πλανήτη για το περιοδικό People.

Κι η αναμονή δεν πήγε στράφι. Η Τίγκεν προέβη σε μια σειρά από tweets για χάρη του συζύγου της. Το πρώτο είναι η…ωμή αλήθεια και δείγμα του χιούμορ της.

«Το μυστικό μου αποκαλύφθηκε. Έχω ικανοποιήσει το όνειρο μου να κάνω σεξ με τον πιο σέξι άντρα του πλανήτη για το People. Τιμή μου!»

Σε ένα άλλο tweet έγραψε ότι έχει πάρει ποπκόρν και περιμένει να αρχίσουν τα σχόλια που απορρίπτουν αυτόν τον τίτλο για τον Λέτζεντ. Εμείς πάντως πήραμε ποπκορν και περιμένουμε το επόμενο tweet της.