Αίσθηση είχε προκαλέσει την προηγούμενη εβδομάδα η απάντηση του Τριαντάφυλλου σε ερώτηση της Φωτεινής Πετρογιάννη για το αν είχε υπάρξει ποτέ στο παρελθόν κάτι ερωτικό ανάμεσα σε εκείνον και την Νατάσα Θεοδωρίδου αφού για πολλά χρόνια συνεργάζονταν στενά. Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής είχε πει ««Όχι δεν είχαμε σχέση ερωτική, μόνο φιλική. oo» προκαλώντας χαμό γύρω από το τι εννοούσε τελικά.

Το πρωί της Τετάρτης ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε καλεσμένος στη «Φωλιά των Κου-Κου» και μίλησε για την Νατάσα Θεοδωρίδου ξεκαθαρίζοντας τι εννοούσε τελικά με αυτή τη δήλωσή του.

«Θα στα πάρω όλα από την αρχή. Πια θέλω να σταματήσω να μιλάω για τη Νατάσα γιατί πια δεν υπάρχει λόγος. Σε κάθε εκπομπή που πάω μιλάω για τη Νατάσα. Αλλά αφού το θέτεις θα σου πω ότι όταν κάποιος στα πρώτα σου βήματα σου κάνει 4 cd, σου γράφει τραγούδια, κάνεις μεγάλες επιτυχίες..Σε ένα βράδυ η Νατάσα έγινε πασίγνωστη από εμένα, τραγουδώντας μαζί μου το «Μη γυρίσεις ξανά». Εγώ είχα βγάλει ήδη το cd μου γινόταν πανικός με το «Βλέπω κάτι όνειρα». Σε μια μέρα την έμαθε όλη η νεολαία. Όποιος και να της έγραφε θα γινόταν μεγάλο όνομα γιατί είναι καταπληκτική τραγουδίστρια και εγώ τη θεωρώ ακόμα και πολύ καλό παιδί και ευαίσθητο παιδί. Όταν κάνεις ένα αφιέρωμα – είναι σαν εγώ τώρα, που μου έχει γράψει ο Κωνσταντίνος Παντζής όλα τα τραγούδια μου τα πρώτα να μην τον καλέσω. Αφήνω να το κρίνει ο κόσμος. Αυτό παραξένεψε και όλο τον κόσμο και πήρα χιλιάδες μηνύματα στο instagram και στο Facebook και δεν ήξερα τι να απαντήσω. Κάποια στιγμή κουράστηκα να απαντάω. Είπα ότι μάλλον ξεχάστηκε… Σχετικά με τη δήλωση στη Φωτεινή τώρα. Η Νατάσα δούλευε στα Μαμούνια, ένα μαγαζί στη Βουλιαγμένης και εγώ στο Διογένης Παλλάς μαζί με τον Ρέμο, τον Βαρδή, την Καίτη Γαρμπή και ερχόταν μια φορά στο τόσο με το αυτοκίνητο της για να με πάρει, επειδή δεν είχα αυτοκίνητο εγώ, ήμουν πολύ μικρός, για να με πάει στο σπίτι. Δεν ξέρω πως έγινε αυτό και ακούστηκε έτσι. Δεν ξέρω αν κόπηκε, κάτι λάθος έγινε. Μια φορά στο τόσο ερχόταν να με πάρει από το μαγαζί, αυτό. Μετά πήρα αυτοκίνητο. Ήμουν 17 χρονών τι να κάνω; Η Νατάσα ήταν πολύ καλό παιδί, πολύ ευαίσθητο κορίτσι, με πρόσεχε πάρα πολύ. Δεν υπήρχε κάτι με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Θα σας το έλεγα. Έχω μάθει να λέω τα πράγματα όπως είναι πάντα. Ήμασταν πολύ φίλοι και με έβλεπε με πολλή αγάπη. Με έβλεπε πολύ στοργικά».

Δείτε τι άλλο ειπώθηκε για την απάντηση που έδωσε η ίδια η Νατάσα Θεοδωρίδου σχετικά με αυτό το θέμα