Λίγες ώρες έχουν μείνει μέχρι την έναρξη της μεγάλης βραδιάς απονομής των Mad Video Music Awards 2016. Πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους παρευρισκομένους αλλά και στιγμές συγκίνησης, καθώς όπως έγινε γνωστό ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος, μαζί με δύο καρδιακούς φίλους του τραγουδιστή θα παραλάβουν το βραβείο του.

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης αναφέρει στην εφημερίδα freddo: «Θα παραλάβω εγώ το βραβείο, μαζί με τους κολλητούς του φίλους. Δεν έχω προετοιμάζει τι θα πω… Θα μιλήσω αυθόρμητα, μέσα από την καρδιά μου. Αυτό άλλωστε πιστεύω πως θα έκανε και ο Παντελής», ενώ ο φίλος του προσθέτει: «Ο Παντελάκος μας έχει πάρει το βραβείο του κόσμου. Θα είναι πάντα στις καρδιές μας ο καλύτερος νέος καλλιτέχνης όλων των εποχών. Το ήθος, οι αξίες, οι αρχές με τις οποίες μεγάλωσε και πορεύτηκε σε συνδυασμό με τα τραγούδια του και την ερμηνεία του που ήταν μέσα από την ψυχή του, τον καθιστούν τον καλύτερο νέο καλλιτέχνη! Ο κόσμος τον αγάπησε γιατί ήταν αυθεντικός. Μου είναι δύσκολο να χωνέψω τον χαμό τον χαμό του… Τα τραγούδια του μου κρατούν συντροφιά».

Μάλιστα πριν λίγες ώρες ο αδερφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή έκανε μια συγκινητική ανάρτηση εν όψει της σημερινής βραδιάς.