Μπορεί η πετυχημένη σειρά «Λάμψη» να έχει τελειώσει εδώ και πολλά χρόνια όμως οι περισσότεροι από εμάς θυμόμαστε τους πρωταγωνιστές. Ένας από αυτούς ήταν και ο Τίμος Δράκος, γιος του Γιάγκου Δράκου στη σειρά, τον οποίο υποδυόταν ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος.

Ο ηθοποιός πέρα από τη Λάμψη συμμετείχε και σε άλλες σειρές όπως το«Μικροί Μεγάλοι», «Τμήμα Ηθών», «Τρεις Χάριτες» και «Απιστίες», ενώ εδώ και αρκετά χρόνια δεν τον βλέπουμε πλέον στη μικρή οθόνη.

Στις 13 Απρίλίου θα τον ξαναδούμε, αυτή τη φορά όχι σε σειρά, αλλά ως αποστολέα ενός πακέτου με αποδέκτη τον Κώστα Κόκλα στο «Πάμε Πακέτο», όπως είδαμε στο trailer της εκπομπής.

«Έκανα λάθη, είχα τάση να μην θέλω να βγω έξω, να μην περιποιούμαι τον εαυτό μου, να φέρομαι αγενώς» εξομολογείται ο ηθοποιός.

Πάρτε μία γεύση από όσα θα δούμε το Σάββατο στο «Πάμε Πακέτο»:

Το δελτίο τύπου αναφέρει:

Εξομολογήσεις που συγκινούν και αποκαλύψεις που θα συγκλονίσουν, κρύβουν τα πακέτα της Βίκυς Χατζηβασιλείου, το Σάββατο 13 Απριλίου, στις 20:50.

Ο αποστολέας του πρώτου πακέτου, πατέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών, πριν από ενάμισι μήνα είδε τους κόπους μιας ζωής να καταστρέφονται μέσα σε ένα βράδυ, όταν το σπίτι του παραδόθηκε στις φλόγες, εξ’ αιτίας  ενός βραχυκυκλώματος. Η φωτιά έπιασε, κυριολεκτικά, την οικογένεια στον ύπνο και σώθηκαν από θαύμα. Ο Θανάσης στέλνει ένα πακέτο γεμάτο ελπίδα και θα τολμήσει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην εκπομπή.

Ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της γενιάς του, ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος, μετά από πολλά χρόνια απουσίας έρχεται ως αποστολέας στην εκπομπή και μιλάει για όλα στην Βίκυ Χατζηβασιλείου. Θυμάται τα χρόνια που ήταν περιζήτητος ζεν πρεμιέ, με τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω του. Μέχρι τη μέρα που η κατάθλιψη του χτύπησε την πόρτα και παραιτήθηκε από όλους και από όλα. Σήμερα έχοντας επιλέξει την αποκέντρωση και πιο δυνατός από πότε, στέλνει ένα πακέτο στον σπουδαίο κωμικό ηθοποιό και πραγματικό του φίλο, Κώστα Κόκλα. Ένα πακέτο γεμάτο συγκίνηση, αλλά και γέλιο, που θα τους γυρίσει πίσω στα ατίθασα νεανικά τους χρόνια.

Η Ιλέιν ταξιδεύει από την Νέα Υόρκη προκειμένου να μάθει για πρώτη φορά την αλήθεια για τις ρίζες της. Μέχρι σήμερα που είναι 55 ετών, η θετή της μητέρα που είναι ακόμα στην ζωή, δεν της έχει μιλήσει ανοιχτά για την υιοθεσία της. Η ίδια προσπαθεί με μισόλογα να συνθέσει το πάζλ της ζωής της και τώρα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την αλήθεια.

Πόσο θα πονέσει όταν μάθει πως η βιολογική της μητέρα έδωσε για υιοθεσία έξι από τα οκτώ παιδιά της; Τι απροσδόκητο συνέβη κατά την περίοδο της έρευνας;

Η συγκινητική συνέχεια επί της οθόνης…

«Πάμε πακέτο», με την Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ποτέ άλλοτε μια εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων!