«Η Πέμυ Ζούνη υπηρετεί την τέχνη ως μέρος της ζωής της» ήταν μία από τις πολλές συγκλονιστικές δηλώσεις του Θέμη Σοφού, δικηγόρου της Πέμυς Ζούνη που έχει αναλάβει και την περιπέτεια που ταλανίζει την ηθοποιό τελευταία.

zouni

Σε τηλεφωνική σύνδεση που είχε σήμερα με την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, προέβη σε μία σειρά αποκαλύψεων που δε θα μπορούσαν να μας αφήσουν ασυγκίνητους: «Πρόκειται περί μίας προσωπικότητας που έχει υπηρετήσει την τέχνη επί δεκαετίες, έχει υπηρετήσει και την πολιτική». Συνεχίζοντας, έσπευσε να υπερασπιστεί την ειλικρίνεια των λόγων της Πέμυς την οποία θεωρεί αδιαμφισβήτητη: «Αφού μας εξιστόρησε όσα συνέβησαν, μας έφερε ένα βουνό αποδείξεων. Χρησιμοποιήθηκαν κατασκευασμένα E-mails δε θα πω από ποιόν, αλλά βρίσκονται στα χέρια της δικαιοσύνης. Είναι πρωτοφανές αυτό που της συνέβη.»

Ερωτώμενος για την άλλη πλευρά, δε δίστασε να χαρακτηρίσει ένδειξη ανασφάλειας και έλλειψης ειλικρίνειας την κίνηση που έγινε με τη δημοσιοποίηση σε εφημερίδα των αποδεικτικών τους στοιχείων: «Όταν κάποιος δίνει στοιχεία σε δημόσια θέαση και όχι στο δικαστή, αυτό δηλώνει ανασφάλεια». Τέλος, θέλησε να τονήσει για ακόμη μία φορά την ακεραιότητα του ήθους της πελάτισσάς του, λέγοντας: « Η Ζούνη δε θα επιννοούσε ποτέ μία μηνυτήρια αναφορά. Αυτό που ήθελε και θέλει πάντοτε είναι να υπηρετεί τον πολιτισμό, την τέχνη και την ελληνική κουλτούρα». Ας ελπίσουμε πως θα έχει αίσιο τέλος όλο αυτό και η Δικαιοσύνη θα καταφέρει να λάμψει η αλήθεια.

Δείτε τι άλλο είπε ο δικηγόρος στο video παρακάτω