Ο Στέλιος Νιάκαρης και ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι γνωστό πως είναι κολλητοί φίλοι. Έχουν πραγματοποιήσει κατά καιρούς πολλές κοινές εμφανίσεις, ενώ πολλές είναι και οι αναρτήσεις τους στα social media από προσωπικές του στιγμές. Το γνωστό μοντέλο μίλησε στο Πρω1νό για τον καλό του φίλο στο Survivor, αλλά και όσα έχουν ειπωθεί το τελευταίο διάστημα.

Ανάμεσα σε άλλα διέψευσε τον Στέλιο Χανταμπάκη, ο οποίος δήλωσε στο παιχνίδι πως γνωρίζει το Γιάννη 15 χρόνια και είναι φίλοι!

«Ο Στέλιος Χανταμπάκης ήρθε στην Αθήνα από τον Βόλο πριν οκτώ χρόνια. Πώς είναι δυνατόν να είναι 15 χρόνια φίλοι με τον Γιάννη Σπαλιάρα; Δεν υπάρχει καν στον χώρο 15 χρόνια ο Χανταμπάκης! Φυσικά και γνωρίζονται, φυσικά κι έχουν δουλέψει μαζί, αλλά σίγουρα δεν είναι αυτό που λέει για τον Γιάννη. Ούτε φίλοι είναι 15 χρόνια, ούτε έχουν φάει ψωμί κι αλάτι μαζί. Αυτά τα λέει ο Στέλιος, δεν ξέρω για ποιο λόγο. Εγώ δίπλα ήμουν με τον Γιάννη κολλητός, δεν έχω δει τον Στέλιο να έρχεται στο σπίτι ποτέ να αράζουμε όλοι μαζί. Απογοητεύτηκα από τον Στέλιο. Βλέπω έναν άνθρωπο που από τη μία θέλει να τα έχει καλά με όλους και από την άλλη θα πει και το στραβό ολονών», επεσήμανε στην κάμερα της εκπομπής.

Στη συνέχεια εκδήλωσε τη συμπάθειά του για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, λέγοντας: «Με έχει εκπλήξει που είναι τόσο δυναμικός. Στην παρέα των Διασήμων είναι ο πιο διάσημος από όλους. Διάσημος γίνεσαι γιατί ο κόσμος σε επιλέγει».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του.