Ο μεγάλος τελικός του Hell’s Kitchen πραγματοποιήθηκε – τηλεοπτικά – χθες το βράδυ. Στο μεγάλο τελικό κονταροχτυπήθηκαν ο Νίνο και ο Ραφαήλ με νικητή τον Ραφαήλ.

«Θεωρώ πως ακόμα και η ήττα, είναι μία καινούρια αρχή. Κέρδισε η καρδιά», είπε ο Έκτορας Μποτρίνι, δίνοντας συγκινημένος, συγχαρητήρια στο νικητή από τη Ρόδο.

Ο Ραφαήλ Τσακίρης βρέθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μίλησε για τη νίκη του αλλά και για την οικογένειά του. Ο νικητής του Hell’s Kitchen δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν αναφέρθηκε στην οικογένειά του και κυρίως στις θυσίες που έκανε η μητέρα του για να τον μεγαλώσει.

Η Φαίή Σκορδά επισήμανε πολλές φορές πόσο συναισθηματικό παιδί είναι ο Ραφαήλ τονίζοντας πως αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη του.

«Εγώ σε χειροκροτώ  για αυτά που είπες… Κυρία Μελίνα να χαίρεστε αυτό το γλυκό αγόρι, για μένα είναι πιο σημαντικό  αυτό από τη νίκη, και είναι είναι κάτι πολύ σημαντικό  αλλά για μένα τη διαφορά την κάνουν οι άνθρωποι και το πώς έχουν μεγαλώσει.. Τι γλυκό αγόρι είναι αυτό»

Δείτε το απόσπασμα