Ήταν 21 Απριλίου του 2016 όταν ο Prince βρέθηκε νεκρός στα 57 του χρόνια, μέσα στα studio του. Λίγο πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος, η αδερφή του αποκαλύπτει πως ο τραγουδιστής είχε προβλέψει τον θάνατό του.

«Πριν από τρία χρόνια μου τηλεφώνησε και είπε “νομίζω πως έκανα όλα εκείνα για τα οποία ήρθα στον κόσμο”», ανέφερε, σε ειδικό αφιέρωμα του καναλιού ABC, η Tyka Nelson.

Σύμφωνα με την 56χρονη, ο αδερφός της προαισθάνθηκε το τέλος του και την προετοίμαζε, όπως ακριβώς έκανε και ο πατέρας τους.

«Τόσο ο πατέρας, όσο και ο Prince, μιλούσαν πάντοτε με τέτοιου είδους γρίφους. Ήξερε ότι επρόκειτο να πεθάνει σύντομα και με προετοίμαζε. Είναι ξεκάθαρο», ανέφερε χαρακτηριστικά, επαναλαμβάνοντας αυτό που είχε πει και τον περασμένο Οκτώβριο, ότι, δηλαδή, ο τραγουδιστής είχε προβλέψει το τέλος του.

H Tyka, μία από τους κληρονόμους του Prince, είδε τελευταία φορά τον αδερφό της λίγες ημέρες πριν πεθάνει, στα studio όπου άφησε την τελευταία του πνοή. «Κάναμε αστεία και γελούσαμε. Με αγκάλιασε τρεις φορές», περιέγραψε.

tyka nelson