Όλοι μας έχουμε υπάρξει εγγόνια και έχουμε ζήσει τι σημαίνει παππούς και γιαγιά. Ένα από τα χαρακτηριστικά είναι αυτό το κλασικό που σου βάζουν κρυφά από τη μαμά στο χέρι ένα δεκάευρο και σου κάνουν κίνηση για να σωπάσεις, μη σας πάρει χαμπάρι ο γονιός-αστυφύλακας. Με τέτοιο τρόπο φαίνεται πως σκοπεύει να λειτουργήσει ο Κάρολος με τον Χάρι και τη Μέγκαν σε αυτό το πρώτο διάστημα χωρίς τη μισθοδοσία τους από το Παλάτι.

Από τη στιγμή που η βασίλισσα Ελισάβετ ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να παίρνουν λεφτά από τον κρατικό κορβανά, ο πρίγκιπας Κάρολος παρουσιάζεται σύμφωνα με πηγή που μιλάει στο People να σκέφτεται πώς θα βοηθήσει τον γιο του και τη νύφη του μέχρι να «ορθοποδήσουν».

Πρίγκιπας Κάρολος: Η απάντηση σε όσους ισχυρίζονται ότι ενορχήστρωσε το Megxit για να κάνει οικονομία στο Παλάτι..!

Δεδομένου πως η χρηματοδότηση από κονδύλια του Παλατιού απαγορεύεται ρητά πλέον, ο Κάρολος θα προσφέρει χρήματα από την προσωπική του περιουσία στο ζευγάρι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα τα δεχτούν ή ότι τα έχουν τόση ανάγκη. Θα λειτουργήσει απλώς ως ένα μαξιλαράκι ασφαλείας, ιδίως για τον εγγονό του Άρτσι.

Αυτή η κίνηση ίσως γίνεται και για λόγους επικοινωνιακούς, ώστε ο Κάρολος να απαντήσει εμπράκτως στις φήμες που τον ήθελαν να ικανοποιείται από την παραίτηση, επιθυμώντας μείωση του κόστους της βασιλικής οικογένειας.