Τέτοιος τουιτερικός πανζουρλισμός με μέλος της βασιλικής οικογένειας έχει να συμβεί από τα γεννητούρια του Πρίγκιπα Τζορτζ που ήταν ο πρώτος για τον Ουίλιαμ και την Μίντλετον. Αυτή τη φορά δεν είναι κάποιο βασιλικό μωρό που συναρπάζει το κοινό στη Βρετανία. Είναι ο 55χρονος Πρίγκιπας Έντουαρντ, ο μικρός αδελφός του Καρόλου και μικρός γιος της Ελισάβετ.

Ο Κόμης του Γουέσεξ βρέθηκε σε ένα κέντρο φροντίδας στη Βόρειο Ιρλανδία και κλήθηκε να κόψει την τούρτα για το πάρτι των 25 ετών λειτουργίας. Δεν ήθελε όμως να το κάνει απλά. Ήθελε να δώσει το βασιλικό touch στο κόψιμο.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο Πρίγκιπας Έντουαρντ κόβει με έναν χορευτικό, με έναν ρυθμικό τρόπο την τούρτα και το κάνει και κάπως στραβά. Όχι δηλαδή με τον κλασικό σταυρωτό τρόπο.

Κάτω από το βίντεο που αναρτήθηκε στο προφίλ της βασιλικής οικογένειας, υπήρξαν πολλά σχόλια. Κάποια απ΄αυτά αναρωτιόντουσαν αν ο Έντουαρντ γνωρίζει πώς να κόβει μια τούρτα, αν το έχει ξανακάνει δηλαδή. Άλλα πάλι εστίαζαν στην λιγότερο επιτηδευμένη πλευρά που έδειξε ως βασιλικό μέλος.