O Πέτρος Κωστόπουλος ήταν χτες το βράδυ καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Μπιπ» και ανάμεσα στα άλλα μίλησε για τον χωρισμό του από την Τζένη Μπαλατσινού, αποκαλύπτοντας πως το διάστημα που κάναμε μαζί την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού δεν ήταν μαζί.

Ο ίδιος παράλληλα πρόσθεσε πως ζούσε έναν εφιάλτη γιατί δεν ήθελε να το μάθει κανείς, ούτε οι κοντινοί του άνθρωποι, γιατί δεν άντεχε στην ιδέα του κουτσομπολιού.

«Ήμασταν χωρισμένοι έξι μήνες  και δεν το ήξερε κανένας, έξι μήνες που δεν ήμουνα σπίτι. Το είπα σε πολλούς φίλους μου και μου λέγανε “πως το αντέχεις να βγαίνεις κάθε μέρα το πρωί και το βράδυ έχει γίνει κόλαση”. Τα παιδιά μας το ξέρανε, έμενα αλλού για έξι μήνες», δήλωσε ο ίδιος.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Κι έβγαινα το πρωί και ήμουν χαρούμενος και είχαμε δύο κριτικές. Η μία δεν είναι αρκετά χαρούμενος και η άλλη αυτό και εκείνο και γελάει πρωί πρωί. Είχα τρόμο μην τυχόν και πάρει είδηση κάποιος πως μένει αλλού, τρόμος. Κατά βάση είμαι στον τάφο δυο χρόνια. Τα κακά όταν έρχονται δεν έρχονται ένα ένα σαν τους κατασκόπους του εχθρού, έρχονται σαν τάγματα. Ξεκινάμε, χάνουμε ό,τι μαγαζί υπήρχε, χάνουμε τα λεφτά, χάνουμε τα σπίτια και καπάκι έρχεται ο χωρισμός. Τι άλλο έχω να χάσω; Να πεθάνω, να ψοφήσω».

Τέλος ο ίδια αναφέρθηκε στον εφιάλτη που έζησε κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής: «Το πρωινό είχε γίνει εφιάλτης γιατί ζούσα αυτό, τον χωρισμό και δεν μπορούσα να σκεφτώ πως θα συνεχίσω και του χρόνου και θα ασχολούμαι με αυτό. Το πρωί τα βλέπουν ένα εκατομμύρια άνθρωποι και το βράδυ δυο εκατομμύρια. Το πρωί και να ουρήσεις και να βήξεις κτλ., δεν το άντεχα. Αν έβγαινα πως είσαι χωρισμένος και κάνεις πρωινό θα με είχαν πυροβολήσει μέσα στο στόμα. Σήμερα το πρωί στο παλιό μου το σπίτι υπάρχουν κοράκια, μια δημοσιογραφία που πηγαίνει στα πτώματα, ήταν κάμερα έξω λοιπόν από το περιβόητο σπίτι που εγκαταλείφτηκε γιατί είχε παρθεί από την τράπεζα εδώ και δυο χρόνια.

Ήταν λοιπόν ένα κοράκι και ανέβαινε τον φράχτη να πάρει με την κάμερά του να πάρει πως διαλύεται ένα σπίτι. Λέγανε πως δεν μπορώ το πρωί, γιατί να μην μπορώ; Μου άρεσε και πολύ. Πήγαινα στην καλή χαρά χωρισμένος και το βράδυ που θα έπρεπε να βγω μια βόλτα έπεφτα πτώμα στις δέκα και μισή και στη δουλειά μου, στα sites δεν μπορούσα να πάω. Με την Τζένη μιλιόμασταν γιατί δεν ήμασταν και σε κατάσταση πολέμου».

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί:

Ήταν όμως αυτός όμως που επέλεξε το χωρισμό; «Όχι, δεν ήθελα εγώ το χωρισμό. Όταν τα πράγματα είναι ζόρικα και προκύπτουν διάφορες καταστάσεις, οι γυναίκες είναι αυτές που παίρνουν την απόφαση. Τα τελευταία χρόνια εγώ ήμουν πομπός πολλών πραγμάτων, όχι ευχάριστων. Εγώ σάλταρα από το πρωινό, όχι η Τζένη…  Το καλοκαίρι μας κυνηγούσαν από πίσω λες και ήμασταν σκυλιά στο δρόμο».

Για το καλοκαίρι που το πέρασε στη Μύκονο τόνισε: «Εκεί πάω από τα 17 μου χρόνια και θα πάω μέχρι να πεθάνω. Είχα διαλέξει και μέρος και γωνία που ήθελα να γίνει αυτό, αλλά μου το κατάσχεσαν».

Τέλος μιλώντας για την Τζένη δάκρυσε, γιατί όπως είπε εκείνη: «Με στήριξε στα δύσκολα. Μου είπε και άφραγκος να μείνεις εσύ θα τα καταφέρεις, κάνε αυτό που γουστάρεις. Δε διεκδίκησε ποτέ τίποτα. Και γι’ αυτό την παντρεύτηκα».

Δείτε ένα ακόμα απόσπασμα από τις δηλώσεις του:

Διαβάστε ακόμα:

Πέτρος Κωστόπουλος: «Είχα ένα τρομακτικό άγχος μη διαρρεύσει ο χωρισμός μου με την Τζένη»

Πέτρος Κωστόπουλος για Μάρκο Σεφερλή: «Ίσως στο Δελφινάριο έχει βρει ένα νέο τρόπο κι έχω αγωνία να δω μπας και μάθω κάτι»

Πέτρος Κωστόπουλος: «Δεν θέλω πια να υπάρχω, ελπίζω το χειμώνα να εξατμιστώ»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store