Ο Γιάννης Σπαλιάρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town τον περασμένο μήνα, «άδειασε» δημόσια τον Πάνο Αργιανίδη

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Τον ψήφισα, μωρέ, και στράβωσε. Με το που πήγα εκεί με “έγλειφε” γιατί είχα ατομική ασυλία. Μετά από μισή ώρα που τον ψήφισα άλλαξε συμπεριφορά. Είναι έξυπνος. Έφυγε πρώτος και έχει κάνει δικό του καμπ και μαζεύει κι άλλους δίπλα του επειδή ξέρει ότι δεν πουλάει από μόνος του. Μιλάει καλά ελληνικά και να δεις που το Survivor θα το εκμεταλλευτεί περισσότερο από άλλους που έκατσαν πολύ παραπάνω από αυτόν».

Ο Πάνος Αργιανίδης με την σειρά του απάντησε στο μοντέλο. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “Mytv” και τη Μαίρη Καράμπελα σχολίασε τις δηλώσεις του Σπαλιάρα και πήρε θέση. «Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος που ξέρει από τηλεόραση. Θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να μπει στη διαδικασία να με σχολιάσει, γιατί δεν αξίζει να προσπαθείς να ερμηνεύεις άλλους χαρακτήρες. Νομίζω ότι όσοι κάνουν δηλώσεις βγάζοντας εύκολα συμπεράσματα δύσκολα μπορεί να αντιληφθούν τι συμβαίνει», είπε.