Ο Mister Travel Νίκος Κοκλώνης ταξιδεύει με την παρέα της εκπομπής «Έλα  Χαμόγελα»  στο Χονγκ Κονγκ, μια πόλη που συνδυάζει με ξεχωριστό τρόπο τη γοητεία της Ανατολής και τους έντονους ρυθμούς της Δύσης. Ένα ξεχωριστό Celebrity Travel με μια μεγάλη παρέα, γεμάτη ζωντάνια και πολύ γέλιο. Θα επισκεφθούν το τεράστιο πάρκο θαλάσσιων θηλαστικών Ocean Park, θα κάνουν μια ρομαντική βόλτα με το καραβάκι στο υπέροχο λιμάνι της πόλης,, θα περπατήσουν στο κέντρο του με τις ποικίλες παραδοσιακές ασιατικές αγορές,  τα  καταστήματα ρούχων, ηλεκτρονικών, τα αμέτρητα εστιατόρια και τα μοναδικά κτίρια. Θα κάνουν μια μικρή εκδρομή στο νησί Λαντάου για να δουν τον πιο εντυπωσιακό  υπαίθριο Βούδα στον κόσμο και θα απολαύσουν τη μαγική θέα της πόλης από τον ακαταμάχητο πόλο έλξης των τουριστών, λόγω της συγκλονιστικής θεάς  το λόφο Victoria Peak! Η Σίσσυ μας λέει για την καρμική σχέση της με τον Παύλο Σταματόπουλο, για ποιο λόγο ήταν αρνητική για τη συνεργασία της με τον Κωνσταντίνο Βασσάλο, για τον Δημήτρη Παπανώτα που έκανε έξαλλο το σύζυγο της  Θοδωρή  Μαραντίνη και για το χλευασμό  που υπέστη για τα  παραπανίσια της κιλά. Την Κυριακή 24/3 στις 17:50 στο Open Tv.

Mr Travel’s tips

1. Κορυφή Victoria Peak

Είναι ο νούμερο ένα πόλος έλξης. Για τους τουρίστες, εξαιτίας της πανοραμικής θεάς του πανέμορφου κόλπου της πόλης!! Ονομάστηκε έτσι προς τιμή της βασίλισσας της Αγγλίας και απλώνεται γύρω από το κέντρο του Χονγκ Κονγκ

2. Κυλιόμενη διαδρομή στο κέντρο της πόλης

Η μεγαλύτερη κυλιόμενη σκάλα στον κόσμο  μήκους 800 μέτρων! Εκτείνεται σε ύψος 135 μέτρων και χρειάζεται κανείς 20 λεπτά να την διανύσει.

3.Κρουαζιερα στο Λιμάνι

Από το πανέμορφο « λιμάνι των αρωμάτων» έχεις τη θέα από την εντυπωσιακή πόλη

Το λιμάνι συνεχίζει την ένδοξη πορεία του, γινόταν και συνεχίζεται μέχρι σήμερα να διενεργείται το μεγαλύτερο μέρος των εξαγωγών της Κίνας

4. Βόλτα στο κέντρο της πόλης

Οι κάτοικοι θεωρούν την αρχιτεκτονική την πεμπτουσία της πόλης. Το κέντρο είναι πολυσύχναστο και έντονο σαν αυτό της Νέας Υόρκης. Πολλά μαγαζιά , οίκοι μόδας, εστιατόρια και παραδοσιακές αγορές!

5. Ocean Park

Το πάρκο του Ωκεανού, είναι ένα θεαματικό πάρκο και λούνα πάρκ

Έχει 7,5 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως και είναι ανάμεσα στα 12 πιο επισκέψιμα  πάρκα στον κόσμο!

6.  Βούδας

Στο νησί Λαντάου υπάρχει ο πιο εντυπωσιακός υπαίθριος Βούδας. Ορειχάλκινες και τεράστιος. Ο πιο μεγάλος Βούδας στον κόσμο!

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο μαζί με το Έθνος.