Οριστική φαίνεται να είναι η ρήξη στη σχέση ανάμεσα στα αδέρφια Νίκ και Άαρον Κάρτερ.

Συγκεκριμένα ο σταρ των Backstreet Boys, Νικ Κάρτερ έκανε ασφαλιστικά μέτρα κατά του αδερφού του.

Ο λόγος φαίνεται να είναι η αυξανόμενα επικίνδυνη συμπεριφορά που εμφανίζει ο Άαρον.

Πιο αναλυτικά ο Νικ, έγραψε στο Twitter του: «Βάσει της αυξανόμενα επικίνδυνης συμπεριφοράς του Άαρον και της πρόσφατης εξομολόγησής ότι έχει σκεφτεί να σκοτώσει την έγκυο γυναίκα μου και το αγέννητο παιδί μου, δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να πάρουμε κάθε δυνατό μέτρο για να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και την οικογένειά μας».

Συμπλήρωσε μάλιστα το tweet του με τα hashtags #mentalhealth (ψυχική υγεία), #GunControlNow και #GunControl και πρόσθεσε: «Αγαπάμε τον αδερφό μας και πραγματικά ελπίζουμε να λάβει την κατάλληλη βοήθεια που χρειάζεται πριν κάνει κακό στον εαυτό του ή οποιονδήποτε άλλον».

επίσης τραγουδιστής Άαρον με τη σειρά του, ως απάντηση σε όλα αυτά έγραψε στο Twitter: «Λοιπόν ο αδερφός μου μόλις έκανε περιοριστικά μέτρα εναντίον μου και μόλις με ενημέρωσαν λολ. Να προσέχεις, τελειώσαμε για τα καλά».

Σε άλλο tweet μάλιστα ανέφερε πως είναι έκπληκτος με τις κατηγορίες εναντίον του και πως δεν θέλει να βλάψει κανέναν, πόσο μάλλον την οικογένειά του, ενώ υποστηρίζει πως δεν έχει δει τον Νικ Κάρτερ τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Θυμίζουμε πως ο  Άαρον Κάρτερ παρακολούθησε πρόγραμμα αποτοξίνωσης το 2017, αφού είχε συλληφθεί με ναρκωτικά.Την περασμένη εβδομάδα εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για την ιστορία του με τους εθισμούς.