Τον Μιχάλη Πάντο τον γνωρίσαμε καλύτερα φέτος με τη συμμετοχή του στο «Project Runway», στο Open. Ο fashion editor με θητεία 30 ετών στο χώρο της μόδας, και διευθυντική θέση στην ελληνική Vogue έχει στην πορεία του σπουδαίες συνεργασίες με τους κορυφαίους σε Ελλάδα και εξωτερικό και χαίρει της εκτίμησης του καλλιτεχνικού χώρου.

Ο Μιχάλης Πάντος μίλησε στον Άρη Καβατζίκη και στο Πρω1νό για τη μόδα, τα realities και τα μοντέλα. Αν και χαμηλών τόνων και αγοραφοβικός («ήμουν αγοραφοβικός με την τηλεόραση και το ξεπέρασα μέσα από το Project Runway») ο fashion editor όταν του ζητείται να εκφράσει την άποψή του το κάνει χωρίς να τον απασχολεί η κάμερα.

«Θέλω να πω κάτι… Δεν έχω δει ποτέ, στα 30 χρόνια που δουλεύω, ποτέ, κανέναν να μιλάει άσχημα. Δεν υπάρχει κανείς που να μην τα σέβεται. Αντίθετα επειδή είναι μικρά σε ηλικία τα μοντέλα, είμαστε πολύ προσεκτικοί», δήλωσε για το GNTM ο Μιχάλης Πάντος αποκαλύπτοντας επίσης ότι του είχαν κάνει πρόταση να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του reality.

Πρόκειται όμως για τηλεοπτικό προϊόν, συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος με τον fashion editor να συμφωνεί. «Τα σχόλια ήταν τσιμπημένα. Τη Βίκυ (Καγιά) την ξέρω από 14 χρονών και είναι ένα υπέροχο πλάσμα και όχι αυτό που βλέπαμε στο GNTM»!

Αναφερόμενος στα κορίτσια που διεκδικούν μια θέση στις πασαρέλες και στο χώρο της μόδας διευκρίνισε τι εστί μοντέλο και θυμήθηκε την Τζούλια Αλεξανδράτου. «Η Τζούλια Αλεξανδράτου πριν κάνει αυτή τη στροφή με τα dvd, την είχαμε κάνει εξώφυλλο στη Vogue. Σε πληροφορώ ότι όταν ήρθε το πρωί στον χώρο που το κάναμε, είχαμε μείνει άφωνοι. Ήταν ένα πρόσωπο καταπληκτικό! Όταν την φτιάξαμε, την ντύσαμε, τη βάψαμε και πήγαμε να κάνουμε την πρώτη λήψη, θυμάμαι ήταν ξαπλωμένος ο φωτογράφος κάτω προσπαθούσε να βρει μια γωνία και ήμουν δίπλα του και γύρισε και μου λέει: «Δεν το πιστεύω»! Γυρνάω και βλέπω το πρώτο κλικ και ήταν σαν τη Ζιζέλ! Την είχαν δει από την αγγλική Vogue και ρωτούσαν ποιο είναι αυτό το κορίτσι που είναι τόσο όμορφο», είπε.

Δείτε τη συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί