Ο Μάξιμος Κωστόπουλος έχει τα γενέθλια του σήμερα και γίνεται 12 χρονών. Το τρίτο και μικρότερο παιδί της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου έχει μία πολύ καλή σχέση με τις μεγαλύτερες αδερφές του, Αμαλία και Αλεξάνδρα, παρά τη διαφορά ηλικίας αλλά και το ότι εκείνες πλέον ζουν στις ΗΠΑ.

Για την ξεχωριστή αυτή ημέρα η Τζένη Μπαλατσινού, ο Πέτρος Κωστόπουλος αλλά και η Αλεξάνδρα και η Αμαλία Κωστοπούλου, έγραψαν τις ευχές τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram αναρτώντας φωτογραφίες του 12χρονου.

Η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία ο Μάξιμος είναι αρκετά μικρότερος και έγραψε στη λεζάντα «Χρόνια πολλά αγόρι μου! Να βλέπεις πάντα τη ζωή μέσα από τα μάτια ενός παιδιού.»

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο με τον γιο από έναν αγώνα μπάσκετ και έγραψε «Χρόνια πολλά αγόρι μου!!Και να θυμάσαι…alta alatis patent..Οι ουρανοί είναι ανοιχτοί για αυτούς που έχουν φτερά..»

Η Αμαλία δημοσίευσε φωτογραφίες με τον μικρό της αδερφό και έγραψε «Χρόνια πολλά στον άγγελο μου, στον πιο γλυκό και τρυφερό μικρό αδερφό που θα  μπορούσε να ζητήσει μία κοπέλα. Μακάρι να μπορούσα να παγώσω τον χρόνο και να σε κρατήσω έτσι μικρό για πάντα»

Η Αλεξάνδρα ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών με τον Μάξιμο και έγραψε στη λεζάντα «Χρόνια πολλά μικρό πολύτιμο nugget! Σε αγαπάμε περισσότερο από τη ζωή την ίδια»

Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησε: