Η αυλαία για το «Mega με Μία» έπεσε στα τέλη Ιουνίου και ο Μάρκος Σεφερλής ένα μήνα μετά κάνει το δικό του απολογισμό για την εμπειρία του από την πρωινή ζώνη. Σε μια συνέντευξη-ποταμό, μιλά πρώτη φορά για τη σχέση του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, κάνοντας λόγο για οργανωμένο σχέδιο και προπαγάνδα για να πάει καλά η… απέναντι εκπομπή και εξομολογείται τη δική του οπτική για το τι τελικά συνέβη στον δημόσιο καβγά ανάμεσά τους, αλλά και όταν έκλεισαν οι κάμερες.

Τον Δημήτρη Ουγγαρέζο θα τον έβαζε στη λίστα με τους φίλους ή τους εχθρούς του; «Ο Δημήτρης μιλάει ο ίδιος με τις πράξεις του. Εγώ ξεκίνησα με αγνές προθέσεις πιστεύοντας ότι είμαστε μια δυνατή ομάδα που έχουμε κοινούς στόχους. Ο Δημήτρης αυτό το διάστημα δεν κάνει διακοπές με εμένα, αλλά με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Οι σχέσεις του όλο το χειμώνα ήταν άψογες παρόλο που έχουν ανταλλάξει απερίγραπτα λόγια στο παρελθόν. Διαπίστωσα ότι μέσα από το “Mega με Μία” γινόταν προπαγάνδα υπέρ της απέναντι εκπομπής. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία, γιατί ήξερα ότι τους δένει φιλία χρόνων, αλλά όσο περνούσαν οι μήνες αυτό που έβλεπα ήταν ότι κάποιοι ήταν εκεί για να διαφημίζουν την απέναντι εκπομπή. Ωραία και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν αυτό το πράγμα ήταν αμοιβαίο και μιλούσαν και οι απέναντι με τόσο κολακευτικά λόγια για εμάς. Κάποια στιγμή, όμως, το ποτήρι ξεχείλισε. Ο Δημήτρης συμφώνησε να πάει στον Αντ1, οπότε ήταν φανερό ότι όλο αυτό ήταν ένα οργανωμένο σχέδιο για να ανέβει η απέναντι εκπομπή. Οι στόχοι μας όπως ήταν στην αρχή, δεν ήταν κοινοί. Εμείς θέλαμε να πάει καλά το “Mega με Μία”, ενώ ο Δημήτρης ήθελε να πάνε καλά οι απέναντι. Έχω μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Δημήτρη και ήμουν ιδιαίτερα γενναιόδωρος μαζί του. Έχει πει και ο ίδιος ότι ήμουν ο μόνος που του έδωσε βήμα για έχει τη δική του ενότητα μέσα στην εκπομπή, χωρίς ποτέ να τον λογοκρίνω, κάτι που δε συνέβη ούτε με τον Γιώργο Λιάγκα, ούτε με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Αλλά όπως συνήθως συμβαίνει, ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος. Επαναλαμβάνω, όμως, ότι αυτή η ιστορία έχει τελειώσει για μένα και δεν κρατάω καμία κακία», εξηγεί στον Γιάννη Πουλόπουλο και το περιοδικό ΟΚ!.

Πολλοί ήταν εκείνοι που κατέκριναν τον έντονο διάλογο που είχαν μεταξύ τους στον «αέρα» της εκπομπής, όταν ο οικοδεσπότης έκανε την ερώτηση σχετικά με το αν αληθεύουν οι φήμες για μετακίνηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στον Αντ1. Τι λέει ο Μάρκος Σεφερλής γι’ αυτό; «Δεν αποκάλυψα κανένα μυστικό του Δημήτρη. Αυτό που είπα το γνώριζε όλο το Mega. Εγώ απλά του είπα συγχαρητήρια για κάτι που ήδη είχε γραφτεί και που γνώριζαν οι προϊστάμενοί μας, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί θίχτηκε τόσο πολύ. Μήπως τελικά δεν ήταν σωστό και ευγενικό από την πλευρά του να συνεργάζεται με μια εκπομπή και να μιλάει έναν ολόκληρο χειμώνα για τους απέναντι;».

Γράφτηκε, ακόμα, ότι απαίτησε από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να του ζητήσει δημόσια συγγνώμη κι επειδή αρνήθηκε, ζήτησε από το Mega να μην βγει στον «αέρα» την επομένη. Ο Μάρκος Σεφερλής επισημαίνει, καταλήγοντας: «Δεν είναι αλήθεια. Στο διαφημιστικό διάλειμμα που έγινε αμέσως μετά το περιστατικό που είδατε στον αέρα, ο Δημήτρης μου μίλησε πολύ άσχημα, με χαρακτηρισμούς που όχι μόνο δεν μου αξίζουν, αλλά δεν κολακεύουν και τον ίδιο. Κι εγώ είπα στους υπεύθυνους της εκπομπής ότι θα ήθελα να μου ζητήσει συγγνώμη –όχι δημόσια, αλλά μπροστά στους ανθρώπους που με προσέβαλε- για να μπορούμε να κάτσουμε στον ίδιο καναπέ. Το επόμενο πρωί, ο Δημήτρης δε ζήτησε συγγνώμη για τα λόγια που είπε μπροστά σε τόσο κόσμο, οπότε μιλώντας με τους υπευθύνους τους ρώτησα: “Τι θέλετε να γίνει;”. Εκείνοι αποφάσισαν εκείνη την ημέρα να μη βγει ο Δημήτρης στον αέρα κι όχι εγώ, γιατί προφανώς θεώρησαν ότι δεν ήταν καλό να είμαστε μαζί. Μια μέρα μετά, όπως είδατε, ήμασταν όλοι μαζί στην εκπομπή, παρόλο που ο Δημήτρης δε μου ζήτησε ποτέ συγγνώμη. Το Mega αποφασίζει ποιος θα είναι και ποιος δεν θα είναι στην εκπομπή. Όχι εγώ. Εγώ έχω μάθει να ζητάω συγγνώμη, όταν αισθάνομαι ότι κάνω κάτι λάθος, όπως έχει πολλές φορές δημόσια ευχαριστώ σε όσους με έχουν βοηθήσει. Υπάρχουν, όμως, και άνθρωποι που δεν έχουν μάθει να λένε συγγνώμη και ευχαριστώ και ίσως ανάμεσά τους είναι και ο Δημήτρης».

Διαβάστε ακόμα:

Οι χωριστές διακοπές της Έλενας Τσαβαλιά από τον Μάρκο Σεφερλή: Δείτε την topless σε παραλία της Νάξου

Ποια γνωστή παρουσιάστρια θα ανέβει στο σανίδι στο πλάι του Μάρκου Σεφερλή;

Μάρκος Σεφερλής: Δείτε πως σχολίασε τις δραματικές στιγμές που περνά η χώρα μας

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store