Ο Μάριος-Πρίαμος Ιωαννίδης έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του Survivor. Μάλιστα ο «τρελοκύπριος» όπως τον αποκαλούσαν οι συμπαίκτες του είχε καταφέρει να κερδίσει τη εκτίμηση και να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Πριν λίγο καιρό, ο Μάριος ξεκίνησε και την δική του ταξιδιωτική εκπομπή μέσα από την συχνότητα του Open με τίτλο Passenger.

Mιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του Happy Day το πρωί της Τρίτης αποκάλυψε πως του είχε γίνει πρόταση για να συμμετάσχει στο Survivor Ελλάδα-Τουρκία, την οποία όμως απέρριψε.

«Μου έγινε μια πρόταση για το Survivor Ελλάδα-Τουρκία. Είμαι σε άλλο κανάλι και στην Κύπρο και την Ελλάδα. Έχω συμβόλαιο και δεν θα έφευγα από αυτό που ξεκίνησα να κάνω. Αρνήθηκα αρκετές προτάσεις. Είχα προτάσεις και από την Ελλάδα και από την Κύπρο για διάφορα θέματα και σε αρκετούς τομείς. Όλα αυτά ήταν όχι, είχα στο μυαλό μου να κάνω κάτι που θα μου ταίριαζε και θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σε αυτό», ανέφερε και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην παρουσίαση: «Έχω πολλές δυσκολίες και προσπαθώ να μελετώ και να μαθαίνω. Έχω κάνει και κάποια μαθήματα. Άνθρωποι του χώρου με βοήθησαν σε κάποιες σκέψεις που είχα και στο πώς να εκφράζομαι με πιο σωστώ τρόπο γιατί εκφράζομαι σύμφωνα με αυτό που μου βγαίνει. Είναι σαν να μην υπάρχει κάμερα».

Δείτε τι άλλο ανέφερε για την προσωπική του ζωή