Ο Νίκος Μάνεσης είναι στον χώρο της δημοσιογραφίας τα  36 χρόνια, τα 20 μάλιστα εξ αυτών βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες.

Όλα αυτά τα χρόνια καταφέρνει με τις εκπομπές του να σημειώνει μεγάλη επιτυχία ωστόσο όπως παραδέχτηκε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», δημοσιογράφος έγινε από τύχη. Το όνειρό του ήταν να γίνει γυμναστής.

Στη συνέντευξή του ο δημοσιογράφος αποκαλύπτει πως το μυστικό της επιτυχίας του είναι το γεγονός πως δεν κυνηγά την αυτοπροβολή.

«Είμαι ο πρώτος που θα παραδεχτώ το λάθος και ο πρώτος που θα ζητήσω συγγνώμη. Έχω την απαίτηση όλοι να εργάζονται όσο εγώ. Δε θέλω να δουλέψει κανείς ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο από εμένα» λέει ο Νίκος Μάνεσης για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει όσους εργάζονται μαζί τους.

Στη συνέχεια μιλά για την οικογένειά του και τον τρόπο με τον οποίο τόσο αυτός όσο και η σύζυγός του Φαίη Μαυραγάνη έχουν μεγαλώσει τα παιδιά τους.

«Με τα παιδιά μου είμαι κολλητός για αυτό νομίζω ότι κάνω καλή δουλειά. Είναι πολύ καλά παιδιά, προικισμένα, ταλαντούχα. Πάντα θα νιώθω τύψεις γιατί θα ήθελα να περνάω μαζί τους περισσότερο χρόνο. Δεν πάω να εξαγοράσω. Δε μπορείς να εξαγοράσεις συναισθήματα. Αν μπεις στην διαδικασία να εξαγοράσεις έχεις χάσει το παιχνίδι, τα παιδιά σε καβάλησαν και πέφτεις στην εκτίμησή τους. Εμείς είμαστε τόσο υγιής οικογένεια που η κόρη μου θέλει να ασχοληθεί με τα καλλιτεχνικά και ο γιος μου μέχρι χθες το βράδυ ήθελε να γίνει οδηγός μπουλντόζας» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Λίγο μετά, ο χειμαρρώδης Νίκος Μάνεσης, με την αφοπλιστική του ειλικρίνεια δηλώνει για τον εαυτό του πως είναι ένας τύπος που καλύτερα να τον αποφύγεις.

«Όταν ήμουν πιτσιρικάς θεωρούσα ότι θα είμαι ένας looser και ένας αποτυχημένος στη ζωή μου. Δεν μου πηγαίνανε και πολύ καλά τα πράγματα. Κάποια στιγμή το δούλεψα και είδα ότι κάποιοι χειρότεροι από εμένα έχουν ορθοποδήσει σε πολλούς τομείς εγώ γιατί να μην τα καταφέρω. Ο Μάνεσης είναι ένας τύπος που θα ήταν καλύτερα να τον αποφύγεις».

Δείτε το απόσπασμα