Για τον μυστικό γάμο της πολύ καλής του φίλης Αλίκης Βουγιουκλάκη γράφει στο βιβλίο του ο Μάκης Δελαπόρτας, αναφέροντας μάλιστα μικρές λεπτομέρειες που λίγοι γνώριζαν ενώ γράφει και για το μεγάλο μυστικό της ηθοποιού.

Ο βιογράφος όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο βιβλίο του που φιλοξενεί καθημερινή εφημερίδα «Ήθελαν να γίνει ο γάμος τους σε πολύ κλειστό κύκλο, μεταξύ πέντε πολύ στενών και αυστηρά επιλεγμένων φίλων. Ούτε καν συγγενών. Φοβόταν τόσο πολύ μη τυχόν και διαρρεύσει το μυστικό της, που δεν το είχε πει καν στην ίδια της τη μητέρα». Στη συνέχεια συμπληρώνει «  Στον κρυφό της γάμο που έγινε στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης παραβρέθηκαν μόνο οι κουμπάροι, που ήταν ο Μάικ Ροζάκης με την τότε γυναίκα του Κρίστυ Στασινοπούλου, η Μουμού Ηλιοπούλου, ο Τόλης Σταματίκος και φυσικά, η Νότα Κονοπίση, ο πιο δικός της άνθρωπος».

Ο Μάκης Δελαπόρτας ωστόσο, ενημερώθηκε για το μυστικό αυτό, μετά από αρκετά χρόνια, «Εγώ τότε, αν και ζούσα πολύ κοντά της, ήμουν πολύ μικρός για να μου το εκμυστηρευτεί».

Δείτε επίσης:

Τι αποκάλυψε ο Μάκης Δελαπόρτας για την πρώτη γνωριμία Βλαχοπούλου-Βουγιουκλάκη;

Χτυποκάρδια στα Ανάκτορα: Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος μιλάει για τη σχέση του με την Αλίκη

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store