Εντύπωση έκανε με τις γνώσεις του στη γραμματική ο Σωτήρης Κοντιζάς στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef και φυσικά, το γεγονός δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κριτής χρησιμοποίησε την κλητική για να προσφωνήσει την υποψήφια προς αποχώρηση, Άλκηστις Αλεξάκη. «Άλκηστι!», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς, «Άλκηστις, με -ς», του απάντησε εκείνη, «Μα, είναι κλητική. Ω, Άλκηστι!», επέμεινε ο κριτής, «Άλκηστις, γιατί ακούγεται πιο φινετσάτο» επέμεινε με τη σειρά της η διαγωνιζόμενη.

Ο σεφ δεν υποχώρησε μπροστά στην υπόδειξή της, την οποία επανέλαβε και δεύτερη φορά, και μπήκε στη διαδικασία να κλείσει το όνομα: «Δεν είναι η Άλκηστις, της Αλκήστιδος, Αλκήστιδι, Άλκηστιν, ω, Άλκηστι;»

Το στιγμιότυπο προκάλεσε γέλιο, όμως έμεινε ασχολίαστο από τον άνθρωπο που περιμέναμε ότι θα πει κάτι: τον σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο! Οι δυο κριτές, εξάλλου, ανταλλάσσουν απολαυστικές ατάκες μεταξύ τους στη διάκρεια του παιχνιδιού.

Όχι, όμως, ο σεφ- που φημίζεται για τις έξυπνες ατάκες του!- επέστρεψε με σχόλια μέσω Twitter αυτή τη φορά. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έγραψε:

«Δεν αντέχω άλλο τον «Μπαμπινιώτη» της Okinawa… (του χρόνου θα περνάνε μόνο Γιάννηδες, Γιωργηδες και γενικά καθημερινά ονόματα)….»

Άμεση ήταν η απάντηση του Σωτήρη Κοντιζά: «Δεν ξηγιέσαι σωστά θείο Λίο. Χαμηλώσαμε πάγκους, φορέσαμε παπούτσια χωρίς σόλα, κουρέψαμε το μαλλί βόμπα κ αυτό είναι το ευχαριστώ; Ε; Απαιτώ να πεις κάτι θετικό».

Το τελευταίο, όμως, λόγο είχε ο Κουτσόπουλος: «Σώτο, χίλια συγνώμη… Δεν το έγραψα εγώ…. Είχε πάρει το κινητό ένα ανιψάκι μου…. (τυχαία τον λένε Τιμολέωντα…).