Από τον Γιώργο Ευσταθίου,

Λίγο μετά από την τελευταία του επίδειξη με τα .LAK στην ΑΧDW ο εκκεντρικός επιχειρηματίας, Λάκης Γαβαλάς, φωτογραφήθηκε για το People και μίλησε για όλα.

Λένε πως γεννήθηκες στον Κορυδαλλό και όχι στον Πειραιά, πως χόρευες στη Μέση Ανατολή, πως έκανες δύσκολη τη ζωή όλων. Οι μύθοι αυτοί που κυκλοφορούν χρόνια και δεν επιβεβαίωσες ούτε διέψευσες ποτέ βοήθησαν στην επιτυχία σου;

Η επαγγελματική μου κάρτα γράφει έμπορος. Αντιπροσώπευα 38 χρόνια διάσημες πολυεθνικές, όχι γιατί ήμουν ωραίος, αλλά γιατί το άξιζα. Δεν μπήκα στο Χρηματιστήριο γιατί δεν ήθελα να έχω νταβατζήδες πάνω από το κεφάλι μου, έφτιαξα υπέροχα καταστήματα, ευρωπαϊκού, αμερικάνικου και ιαπωνικού τύπου. Δεν είμαι γόνος ευγενών, δεν γεννήθηκα στην Εκάλη, πήγαινα εκεί γιατί ο πατέρας μου είχε πάρει κάποια οικόπεδα σε ανταλλαγή από τα μηχανήματα κοπής μαρμάρων και χόρευα στη RAI δίπλα στη Raffaella Carrà. Αντί να αμφιβάλλουν για όσα έχω κάνει, θα έπρεπε να σμιλεύουν το άγαλμά μου και να ψάχνουν πλατεία για να το βάλουν.

Η φυλακή σε βοήθησε να ερωτευτείς; Πολλοί λένε πώς σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικό.

Για μένα ο έρωτας έχει μια ειδική έννοια και μέχρι τώρα πίστευα πως απευθύνεται περισσότερο σε νεαρότερες ηλικίες. Θεωρώ όμως ότι προέκυψε στη ζωή μου γιατί δουλεύω λιγότερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και πια έχω χρόνο για τον εαυτό μου. Μετά τη φυλακή αφέθηκα και σταμάτησα να ελέγχω και να καταπιέζω τα συναισθήματά μου. Ώρες ώρες σκέφτομαι πώς δέθηκα με αυτόν τον άνθρωπο, γιατί, λόγω της εποχής και όλων όσα έχουν συμβεί, εστίασα στην ουσία. Περνάμε τέλεια μαζί και δεν χρειάζεται να τον παίρνω και να πηγαίνουμε μαζί με φίλους μας σε ένα μαγαζί και να το κάνουμε άνω κάτω, όπως έκανα παλιά.

Από τότε που έγινε γνωστή η σχέση σου, όλοι βιάστηκαν να πουν πως είναι με άντρα.

Ναι, το έχουν δεδομένο και γράφουν στα sites ο «σύντροφος του Γαβαλά». Όταν με ρώτησαν για το θέμα αυτό, δεν έδωσα γένος. Από τα δυο φύλα αγαπώ και σέβομαι περισσότερο το γυναικείο, συνεχώς ρούχα για αυτό διάλεγα, ήθελα να το στολίζω. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να προσδιορίσουμε σώνει και καλά το φύλο. Το μόνο που μετράει είναι ότι αισθάνομαι καλά και θέλω να πω σε όλους πως μέσα από τον έρωτα ξεχνάμε τα προβλήματα, γινόμαστε περισσότερο συγκαταβατικοί, περνάμε καλά και ισορροπεί η ψυχή μας.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.