Μπορεί ο Σώζων Παλαίστος Χάρος να πρωταγωνιστεί στα σχόλια που γίνονται στα social media για τους νέους παίκτες του Survivor, ωστόσο, ο Πάνος Θεοδώρου δεν πάει πίσω, καθώς πολλοί λένε ότι είναι «φτυστός» με τον Κώστα Μπακογιάννη, κάτι που έκανε τον πολιτικό να πάρει θέση!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο 36χρονος νέος παίκτης των Μαχητών κατάγεται από τον Βόλο, αλλά κατοικεί στην Αθήνα. Έχει τελειώσει την Γυμναστική Ακαδημία και εργάζεται ως fitness specialist, δημιουργώντας, μάλιστα, δικά του προγράμματα εκγύμνασης, όπως το animal movement που είναι εμπνευσμένο από τις κινήσεις των ζώων.

Από την πρώτη κιόλας εμφάνιση του Πάνου στον Άγιο Δομίνικο, πολλοί τηλεθεατές έγραψαν στα social media πως μοιάζει καταπληκτικά με τον Κώστα Μπακογιάννη, κάτι που έγινε και άρθρο σε αρκετές ιστοσελίδες.

Παίρνοντας θέση και αποδεικνύοντας πως έχει ιδιαίτερο χιούμορ, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook ένα από τα εν λόγω άρθρα και, κάνοντας κοινοποίηση παρουσίας στον Άγιο Δομίνικο, σχολίασε: «είναι προφανές ότι εγώ είμαι πιο τούμπανο!».