Γιώργος Τσαλίκης και Άντζελα Δημητρίου είχαν δώσει τα χέρια για να εμφανιστούν τη φετινή σεζόν στο 4711, έναν χώρο όπου ο πρώτος θα είναι για τρίτη χρονιά. Το κόνσεπτ του μαγαζιού θέλει ένα όνομα που να έχει μια τόσο πολυετή πορεία να έχει έναν ρόλο συμπληρωματικού στο σχήμα, αφού το πολύ λαϊκό δεν ταιριάζει με τη φιλοσοφία του χώρου.

Γι΄αυτό οι άνθρωποι είχαν φτιάξει μια αφίσα που δεν είχε πρώτο όνομα την Άντζελα Δημητρίου στη μαρκίζα. Αυτό ενόχλησε την τραγουδίστρια, η οποία αποχώρησε από το σχήμα, παρόλο που είχαν ετοιμαστεί προωθητικές αφίσες και δελτίο τύπου.

Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε στο Happy Day για την αποχώρηση κι επιβεβαίωσε πως ήταν όντως πρόβλημα σειράς ονομάτων στη μαρκίζα, αν και ο ίδιος είχε πει ξεκάθαρα στους υπευθύνους να βάλουν την Άντζελα όπου θέλει η ίδια, αφού είναι ένα μεγάλο όνομα.

«Όλα ήταν έτοιμα, κάναμε φωτογράφιση, βίντεο γέλια… δεν είχα ιδέα. Ήταν όλα τέλεια. Χτύπησε το τηλέφωνό μου μια μέρα και μου είπαν ότι αποχώρησε η Άντζελα από το σχήμα. Λέω «γιατί;» και μου λένε: «Της στείλαμε προσχέδιο της αφίσας έξω από το μαγαζί. που στη μία είναι εκείνη μπροστά και στην άλλη εσύ και θίχτηκε.

Είναι τόσο παλιακό και τόσο ξεπερασμένο το 2019 να νομίζει ο κόσμος κάτι που δεν ισχύει, ότι τσακωνόμαστε για μια μαρκίζα. Εγώ 20 χρόνια δεν έχω τσακωθεί ποτέ με συνάδελφο, ποτέ. Είναι η πρώτη φορά που κάποιος από σχήμα που είμαι αποχωρεί

Δεν έχω πρόβλημα τους είπα. Η Άντζελα είναι η Άντζελα Δημητρίου, να είναι πρώτη αριστερά, όπου θέλει. Λέει «έχει θιχτεί». Την πήρα τηλέφωνο, το είχε κλειστό. Αποφάσισε να αποχωρήσει, η ζωή συνεχίζεται. Είμαι τόσο χορτασμένος και ευλογημένος που θα ήμουν πολύ αχάριστος να κάθομαι να τσακώνομαι για μαρκίζες. Το θεωρώ ντροπή!».