Ο Γιώργος Πολυχρονίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για τον επίπονο χωρισμό του με την παρουσιάστρια Μάγκυ Χαραλαμπίδου και αποκάλυψε πως δεν ήταν καλά εκείνη την περίοδο, αφού συναισθηματικά πληγώθηκε.

«Η τηλεόραση δεν τελείωσε για μένα και τώρα που μιλάμε αυτό κάνουμε. Δεν μου ξηγήθηκε καλά η τηλεόραση. Δεν είμαι ηθοποιός, είμαι ένα αυθόρμητο πλάσμα. Μου συνέβη η σφαλιάρα με την Μάγκυ με το πολύ καλημέρα σας και ήμουν ράκος», είπε ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

«Άντε μετά να κάνεις εκπομπή… Το βράδυ καθόμουν σπίτι μου και σκεφτόμουν… Πώς να κάνω εκπομπή; Μου κόστισε πολύ ο χωρισμός μας, γιατί η Μάγκυ ήταν και παραμένει ένα αξιολάτρευτο πλάσμα… Μου έφερε πολύ γούρι, με θετική ενέργεια. Τα σχόλιά της είναι πολύ καλά πάντα», ανέφερε ο ίδιος στη συνέχεια.

Πώς παντρεύτηκαν όμως; «Ήμουν στη Sony music, και μου ανακοίνωσε εκείνη ότι θα παντρευτούμε. Μου είπε έβγαλα τις άδειες και παντρευόμαστε. Βαριόμασταν γιατί δεν είχαμε χρόνο να παντρευτούμε. Με την κόρη μου είχε καταπληκτική σχέση. Η Μάγκυ τη μεγάλωσε. Το μόνο ήταν ότι δεν ήθελε η κόρη μου δεύτερο παιδί να κάνω».

Δείτε το βίντεο με την εξομολόγησή του εδώ:

Διαβάστε ακόμα:

Ο Γιώργος Πολυχρονίου ξεσπά εναντίον της Ελένης Μενεγάκη: «Δεν έχει ταλέντο. Ήταν θέμα συγκυριών, τακτικής, εξυπνάδας και εμπειρίας»

Γιώργος Πολυχρονίου: Επιστρέφει στο Mega μετά από 19 χρόνια

Ο Γιώργος Πολυχρονίου έγινε παππούς

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store