Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα μέσα και την προσωπική του ζωή. Συγκεκριμένα, όσο διάστημα βρίσκεται στη showbiz δεν έχει απασχολήσει σημαντικά τα media με τα προσωπικά του. «Είμαι καλλιτέχνης, ερμηνευτής,γράφω τραγούδια, μουσική και στίχους, χαίρομαι πραγματικά που κατάφερα να απασχολώ κάποιους ανθρώπους με τη δουλειά μου και μόνο. Είναι σημαντικό για μένα να γνωρίζουν έστω δέκα άνθρωποι το καινούριο μου τραγούδι παρά να ξέρουν χίλια άτομα με ποια κοιμήθηκα χτες ή με ποια τα έφτιαξα και πότε χώρισα», εξηγεί.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος τόνισε πως δεν κρατά κρυφή την προσωπική του ζωή, αλλά πολύ απλά αποφεύγει να την προβάλλει. Σε σχέση με όσα είχαν γραφτεί για τη Μελίνα Ασλανίδου και τον ίδιο, ο καλλιτέχνης απαντά: «Με τη Μελίνα είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι και στενοί συνεργάτες. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Η σχέση μου μαζί της είναι ερωτική, με την έννοια του συνθέτη και της «μούσας» του. Υπάρχει ένα στοιχείο αλλά όχι όπως θέλουν κάποιοι να το βλέπουν. Η συνεργασία μου μαζί της είναι αξιόλογη και ταιριάξαμε πολύ, έχουμε απίστευτη χημεία στο στούντιο, στην επιλογή τραγουδιών»

Τι είναι αυτό που προτιμά όμως ως άντρας; Μακροχρόνιες ή περιστασιακές σχέσεις; «Όλοι μας έχουμε κάνει μακροχρόνιες και περιστασιακές σχέσεις. Τη δεύτερη «κατηγορία» δεν τη θεωρώ καν σχέση. Το βλέπω σαν κάτι ωραίο που πέρασε αλλά δεν άφησε τίποτα. Σε αντίθεση με τις μακροχρόνιες που δένεσαι, δίνεσαι, επενδύεις. Είμαι υπέρ των μακροχρόνιων σχέσεων, λοιπόν, γιατί όταν ερωτεύομαι… δίνομαι», εξομολογήθηκε στο YOU και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο.

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Παπαδόπουλος: «Στις μέρες που ζούμε δεν πρόκειται κανένας καλλιτέχνης να γίνει πλούσιος με τίμιο τρόπο»

Γιώργος Παπαδόπουλος: Το ρεκόρ του τραγουδιού «Σπάστα» και η συνεργασία έκπληξη

Γιώργος Παπαδόπουλος: «Ντρέπομαι για όσους εκμεταλλεύονται την αναγνωρισιμότητά τους»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store