Η κοινή τους καλλιτεχνική πορεία και η φιλική τους σχέση δεν είχαν προηγούμενο. Σάκης Μπουλάς και Γιάννης Ζουγανέλης ήταν αχώριστοι, μέχρι που η υγεία του πρώτου τον πρόδωσε.

«Ο Σάκης ήταν πραγματικός αδερφός μου, και μερικές φορές είναι καλύτεροι οι αδερφοί που εν είναι εξ αίματος. Μεγαλώναμε μαζί, ο Σάκης ήταν δύο χρόνια μεγαλύτερος. Γνωριστήκαμε σε μια οντισιόν που μας καθόρισε η προσωπικότητα του Μάνου Χατζηδάκι. Δεν είχαμε λογοφέρει ποτέ, συμπράξαμε, δημιουργήσαμε σκεφτήκαμε, γράφαμε σκίζαμε. Ο Σάκης ήταν ένας άνθρωπος ευγενής και καλλιεργημένος. Είχαμε τους δικούς μας κώδικες επικοινωνίας τόσο στο θέατρο όσο και στη ζωή. Όταν συναντιόμασταν ήταν η χαρά, και η διάθεση για ζωή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Το κενό όπως του άφησε είναι μεγάλο, όμως τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Δεν είναι μόνο η θλίψη για την απώλεια ενός τόσο κοντινού προσώπου. «Όταν πέθανε ανακουφίστηκα γιατί δεν άντεχα να τον βλέπω να παρακμάζει. Μόνο μια ώρα έπεσε σε κώμα και μετά έφυγε από τη ζωή. Όλα αυτά μου λείπουν. Με τον Σάκη δεν έκλαψα ούτε θα έκλαιγα ποτέ. Κάποτε που δεν είχαμε χρήματα και δουλεύαμε μεροδούλι μεροφάι είχαμε ορκιστεί ότι όποιος πεθάνει πρώτος θα πάρει τα χρήματα του άλλου. Στα τελευταία του μου είχε πει Γιάννη μάλλον θα πάρεις τα χρήματά μου κι εγώ του απάντησα ο προφορικός λόγος δεν ισχύει και ότι πρέπει να μου τα γράψει, και γελούσαμε», εξήγησε χαρακτηριστικά στην Κορύνα Μαντάγαρη και την εφημερίδα «Αγορά».

Διαβάστε επίσης:

Άβα Γαλανοπούλου: Τι δήλωσε πως χρωστάει στο Σάκη Μπουλά;

Σάκης Μπουλάς: Πλήρωσε το γεύμα της κηδείας του λίγες μέρες πριν πεθάνει

Σάκης Μπουλάς: «Τι θα έκανα, αν ήταν η τελευταία μου μέρα στη γη…»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store