Λίγες ημέρες απομένουν μέχρι το νέο τηλεοπτικό ζευγάρι Γιάννης Τσιμιτσέλης και Δανάη Επιθυμιάδη να συστηθούν στο κοινό μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha, Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα.

Μετά το… γάμο του Πάνου Βλάχου και της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου από τη σίριαλ, οι δυο ηθοποιοί κάνουν έφοδο και πρόκειται να μας κάνουν να ξεκαρδιστούμε με τις ατάκες και το στόρι τους – δείτε εδώ πλάνα από το πρώτο επεισόδιο.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σε συνέντευξή του στο περιοδικό Τηλέραμα μίλησε για το κάστινγκ που έγινε για να επιλεγεί τελικά ως ντάμα του η Δανάη Επιθυμιάδη.

Min arxizeis ti mourmoura

«Έπειτα από μαραθώνιο κάστινγκ έγινε η επιλογή της Δανάης! Στο τέλος πέρασαν περίπου 16-17 κορίτσια, για να επιλεχτούν τρία και τελικά να φτάσουμε στο outsider, τη Δανάη δηλαδή. Η Δανάη μπορεί να μην έχει ξανακάνει τηλεόραση, αποδεικνύεται όμως εξαιρετική. Τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά, δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο που να μπαίνει στο… νόημα τόσο εύκολα και τόσο εύστοχα», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός και διευκρίνισε αν είχε λόγο και ο ίδιος λόγο στην τελική επιλογή: «Όταν ξέρεις πως έχεις μπροστά σου 55 επεισόδια για φέτος, είναι σαν να τον… παντρεύεσαι τον άλλον. Άρα χρειάζεται να υπάρχει μια χημεία. Με αυτή την έννοια, είχα κι εγώ φυσικά λόγο στην τελική επιλογή και ήμουν βέβαια παρών στο κάστινγκ, που, αν και ήταν κάπως άχαρο, έγινε μάθημα για μένα. Γιατί εγώ ήμουν, ας πούμε, στην… τυχερή μεριά και έβλεπα την αγωνία των άλλων συναδέλφων. Ζόρικο πράγμα».