Παρόλο που ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον περασμένο Οκτώβριο στο δημαρχείο του Παρισίου, θα ήταν απίθανο να μην έρθει και ο θρησκευτικός γάμος, με το νυφικό και τα όλα του. Και στην περίπτωση αυτού του ζευγαριού η λέξη «όλα» δε θα μπορούσε να είναι πιο ακριβής. Γιατι τα είχε όντως όλα.

Μόνο και μόνο που η γαμήλια τελετή και η δεξίωση έγιναν σε ξενοδοχείο στο Σεν Μόριτζ, εξηγεί το μέγεθος του κόστους και δικαιολογεί τα πάνω από 5.8 εκατομμύρια που δόθηκαν, σύμφωνα με την Daily Mail.

Στο τουριστικό θέρετρο της υψηλής κοινωνίας κατέφθασαν από το πρωί της Παρασκευής αρκετοί επώνυμοι, όπως η Ιβάνκα Τραμπ με τον Τζάρεντ Κούσνερ, ο Τζόσουα Κούσνερ με την Κάρλι Κλος, η παρουσιάστρια Γκέιλ Κινγκ, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η Βικτόρια, η Κέιτ Χάντσον, η Γκουίνεθ Πάλτροου με τον σύζυγό της, η Στέλλα ΜακΚάρτνι, ο γκαλερίστας Βίτο Σναμπέλ και φυσικά πλήθος βασιλικών εκπροσώπων. Η πριγκίπισσα Βεατρικη με τον αρραβωνιαστικό της Εντοάρντο Μότζι ήταν εκεί, όπως και ο εγγονός της Γκρέις Κέλι, Πιέρ Κασιράγκι με την γυναίκα του Σαρλότ Κασιράγκι.

Ως προς το ζευγάρι, που πραγματοποίησε τον γάμο του 24 ώρες νωρίτερα του αναμενομένου με στόχο να γλυτώσει τους παπαράτσι και με τους καλεσμένους να μη γνωρίζουν τίποτα μέχρι λίγες ώρες πριν, η Ντάσα φορούσε μια λευκή κάπα και θύμιζε βασίλισσα του χιονιού, ενώ ο Σταύρος Νιάρχος ήταν λιτός με το κουστούμι του. Οι δυο τους έφτασαν στον ειδικό χώρο του εντυπωσιακού ξενοδοχείου Kulm και τους υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα.