Ακούγοντας το όνομα Έκτορας Μποτρίνι, αμέσως μας έρχεται στο μυαλό ένας πετυχημένος μάγειρας. Κανένας άνθρωπος όμως δεν πετυχαίνει από την πρώτη, έτσι και ο ίδιος. Μιλώντας σε συνέντευξη στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα ο Έκτορας Μποτρίνι έκανε αποκαλύψεις που αφορούν στο ξεκίνημα του.

Συγκεκριμένα ο μάγειρας σε ερώτηση που του τέθηκε εκμυστηρεύτηκε πως έχει απολυθεί και μάλιστα πολλές φορές: «Δεν θα ξεχάσω όταν έκανα την πρώτη ανακαίνιση στο εστιατόριο της Κέρκυρας και περίμενα να δουλέψουμε φουλ γιατί ήταν η περίοδος της Ολυμπιάδας. Πήγε χάλια. Θυμάμαι ότι την πρώτη φορά που δούλεψα μαζί με τον πατέρα μου απολύθηκα 18 φορές. Είναι πολύ καλύτερος από εμένα, αλλά αρρωστημένα τελειομανής».

Εντύπωση έκανε η και απάντηση που έδωσε στην ερώτηση ότι κάποιοι ισχυρίζονται πως πολλοί σεφ που βγαίνουν στην τηλεόραση δεν ξέρουν να μαγειρεύουν, με τον ίδιο να λέει: «Το πιστεύω και εγώ. Η τηλεόραση είναι μεγάλο παραμύθι. Ο τηλεθεατής μόνο βλέπει, δεν μυρίζει και κυρίως δεν γεύεται. Είναι μόνο εικόνα, ενώ η μαγειρική είναι γεύση. Πολλοί δεν ξέρουν να μαγειρεύουν, αλλά και πολλοί δεν έχουν εστιατόριο. Υπάρχουν όμως πολλοί σεφ που εκτιμώ. Ο Λευτέρης Λαζάρου, ο Χρύσανθος Καραμολέγκος, ο Ερβέ Προνζάτο και πολλοί ακόμα. Πολλά νέα παιδιά πάνε καλά, όπως του εστιατορίου Funky Gourmet, για παράδειγμα».

Διαβάστε ακόμη:

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή

Ο Έκτορας Μποτρίνι εξομολογείται: «Ο πατέρας μου σπάνια λέει καλό λόγο για κάποιο πιάτο μου. Τα βρίσκει όλα μέτρια»

Έκτορας Μποτρίνι: Μιλάει για την περιπέτεια της υγείας του

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store