Μία πολυαναμενόμενη σειρά και μία πολύ μεγάλη επιτυχία. Και τα Κλεμμένα Όνειρα, αλλά και η Δικαίωση περνούν από τα χέρια του Δημήτρη Αρβανίτη, ο οποίος βρέθηκε το πρωί στην εκπομπή του MEGA και μίλησε αποκαλυπτικά!

«Αυτό που κάνουμε στο καινούριο κομμάτι των «Κλεμμένων Ονείρων», είναι ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα κάνουμε ένα πραγματικό spin up. Κάνουμε δηλαδή αυτό που κάνουν οι περισσότερες σειρές στο εξωτερικό. Είναι πολύ σημαντικό ποιος πυροβολεί. Η ίντριγκα είναι στημένη πιο νωρίς, όταν θα το δείτε θα καταλάβετε γιατί έχετε ακούσει τι θα συμβεί αλλά είναι έτσι κρυμμένο… Οι τηλεθεατές θα απολαύσουν στο πρώτο επεισόδιο, όταν ξεκινήσει προς το Δεκέμβριο, ένα διπλό επεισόδιο πολύ μεγάλο, το οποίο είναι γύρω στη μιάμιση ώρα, το οποίο είναι το τέλος του πρώτου κύκλου και η αρχή του επόμενου. Θα δουν όλους τους ήρωες που μπαίνουν στη σειρά σε ένα επεισόδιο και όλους τους ήρωες που έχουν συνηθίσει και αγαπάνε στο ίδιο επεισόδιο. Αυτό λοιπόν είναι μια ταινία που θα παιχτεί πολύ δυνατά και θα φτιάξει το κοινό να δει για ποιο λόγο κάνουμε το spin up».

«Όταν τράβηξα το φινάλε της σειράς, τράβηξα τρία φινάλε για να μην ξέρουν τι γίνεται με τον Μαλτέζο, πρώτα ήταν στο δικαστήριο και είδαν ένα φινάλε, μετά τους έβγαλα όλους έξω και τράβηξα ένα δεύτερο φινάλε και το τρίτο το τράβηξα μόνος μου με έναν οπερατέρ. Κανένας δεν ξέρει τι θα συμβεί» αποκαλύπτει ο σκηνοθέτης για το φινάλε του τρίτου κύκλου!

Σε ό,τι αφορά στο νέο σήριαλ, την «Δικαίωση» ο σκηνοθέτης αποκάλυψε ακόμα πως  έχει υψηλά τεχνικά στάνταρ, καλύτερη εικόνα και ήχο ενώ αναφέρθηκε και στο πόσο τους «αγκάλιασε» ο κόσμος στα γυρίσματα στη Σύρο και μίλησε για την υπόθεση της σειράς.

Διαβάστε ακόμα:

Δημήτρης Αρβανίτης: «Δεν σπούδασα ποτέ σκηνοθέτης»

Τα γυρίζει ο Αρβανίτης; Tώρα δηλώνει: «H Ζέτα είναι εξαιρετική ηθοποιός»

Δημήτρης Αρβανίτης: «Έδιωξα ηθοποιό που είχε το θράσος να μου πει…»