Πάνε σχεδόν τρεις μήνες από τότε που η κόρη της Whitney Houston βρέθηκε αναίσθητη στη μπανιέρα της και μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο. Η τραγική ειρωνεία ήταν πως λίγες ημέρες μετά συμπληρώνονταν τρία χρόνια από το θάνατο της μητέρας της,  στις 11 Φεβρουαρίου, στην μπανιέρα ξενοδοχείου, στο Beverly Hills.

Υπήρξε, μάλιστα, έντονη φημολογία ότι η Bobbi Kristina πέθανε -η είδηση αυτή έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα sites- κάτι που διέψευσαν ύστερα από λίγο οι γιατροί.

Μέχρι τώρα, λίγα στοιχεία έρχονται στο φως για την κατάστασή της και η οικογένειά της προσεύχεται συνεχώς να τα καταφέρει.

Ο πατέρας όμως της Bobbi Kristina, κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Dallas του Texas, ενημέρωσε το κοινό πως η κόρη του ξύπνησε από το κώμα που βρισκόταν από την 31η Ιανουαρίου και αμέσως ξέσπασαν δυνατά χειροκροτήματα και ουρλιαχτά.

«H Bobbi ξύπνησε. Με βλέπει αυτή την στιγμή», ήταν τα ακριβή του λόγια. Μέχρι αυτή τη στιγμή όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι. Σύμφωνα όμως με το People.com, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Άνθρωπος από το περιβάλλον δήλωσε αποκλειστικά στο site: «Από όσο ξέρω, δεν υπάρχει καμία αλλαγή. Όλοι μας ελπίζουμε και προσευχόμαστε στο Θεό να γίνει ένα θαύμα. Το έχουμε αφήσει στα χέρια του».

Δείτε το video από την εμφάνιση του τραγουδιστή στο Dallas του Texas:

Διαβάστε ακόμα:

H μητέρα της Whitney Houston ξεσπάει: «Aφήστε την κόρη μου να αναπαυθεί»

Dancing with grandma: Μια 90χρονη να χορεύει Whitney Houston και τα καταφέρνει περίφημα!

Whitney Houston: Παίκτρια ριάλιτι θα την υποδυθεί στη μεγάλη οθόνη

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store