Ήταν 21 Φεβρουαρίου του 2001, όταν η Ashley Ellerin δέχτηκε 47 μαχαιριές την ώρα που έκανε ντουζ. «Ο δολοφόνος, Michael Thomas Gargiulo, έκοψε τον λαιμό της τόσο βίαια που σχεδόν την αποκεφάλισε. Αφού τη δολοφόνησε, άφησε το πτώμα της σε στάση σεξουαλικού εξευτελισμού», αποκαλύφθηκε στη συνέχεια από τα δικαστικά έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας.

dolofonos

Η 22χρονη ήταν η τότε σύντροφος του Ashton Kutcher, o οποίος σήμερα καλείται να καταθέσει στο δικαστήριο όλες τις λεπτομέρειες από εκείνο το βράδυ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail. Μάλιστα, η κατάθεσή του αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Ashley Ellerin

Ashley Ellerin

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, το υποσχόμενο μοντέλο, που δούλευε ως στρίπερ σε μαγαζί στο Las Vegas είχε πάρει τηλέφωνο τον Kutcher για να βρεθούν. Εκείνος δε μπορούσε λόγω υποχρεώσεων κι έτσι η Ellerin πέρασε την ημέρα της βάφοντας το σπίτι του πατέρα της. Στη συνέχεια πήγε τον μπαμπά της στο αεροδρόμιο και κάλεσε τον Mark Durbin, θυρωρό, στο σπίτι της για να μετακινήσουν κάτι έπιπλα. Ωστόσο, η σεξουαλική συνεύρεση δεν άργησε να έρθει. Ο Durbin έφυγε από το διαμέρισμα και η Ellerin τηλεφώνησε στον Kutcher για να επισκεφθούν φιλικό τους σπίτι, προκειμένου να παρακολουθήσουν μαζί την τελετή απονομής των βραβείων Grammy.

Ο ηθοποιός αρνήθηκε αρχικά, αλλά μετά αποφάσισε να δεχτεί. Έτσι, προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της δυο φορές χωρίς αποτέλεσμα. Τότε, πήγε στο διαμέρισμά της στις 10.45 το βράδυ, νομίζοντας ότι εκείνη του έχει θυμώσει. Της χτύπησε το κουδούνι, βλέποντας τα φώτα ανοιχτά, αλλά εκείνη δεν του άνοιξε. Από το παράθυρο είδε ένα κόκκινο υγρό στο πάτωμα και νομίζοντας πως είναι κρασί, έφυγε.

Τελικά το πτώμα του μοντέλου βρέθηκε από τον συγκάτοικό της.

Διαβάστε ακόμα:

Ashton Kutcher: Τα 10 πιο σέξι ενσταντανέ του νέου μπαμπά της showbiz

Ashton Kutcher: Με ένα ελληνικό βίντεο στέλνει το δικό του αντιρατσιστικό μήνυμα

Time Machine: Ο έφηβος Ashton Kutcher

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store