Ο Αντώνης Αντωνίου δεν είναι από τους ανθρώπους που μιλούν για τη ζωή τους, ούτε ποτέ εκμεταλλεύτηκε το όνομά του, όπως, άλλωστε, ποτέ δεν το έκανε και η κόρη του Μιχαέλα. Παντρεμένος δύο φορές με ηθοποιούς, η Μιχαέλα είναι κόρη του από τον πρώτο του γάμο με την Ειρήνη Χατζηκωσταντή. Μεγαλωμένη μέσα στο θέατρο, ξέφυγε τελικά από το θεατρικό σανίδι ή απλώς το προσπέρασε για λίγο;

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα και η κόρη του φωτογραφήθηκαν μαζί πρώτη φορά για το περιοδικό You και μίλησαν στην Τίνα Μεσσαροπούλου για τη σχέση τους.

«Το βιβλίο της Μιχαέλας είναι πάρα πολύ όμορφο. Και μπορώ να πω ότι ζήλεψα. Θα ήθελα κι εγώ να είχα γράψει ένα βιβλίο. Ένα πράγμα που δεν κατάφερα ποτέ, γιατί δεν συγκεντρώνομαι εύκολα. Τη θαυμάζω και τη ζηλεύω πραγματικά», εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός και αποκάλυψε πώς ήταν η Μιχαέλα σαν παιδί: «Πολύ τρυφερή και με πολύ χιούμορ, παχνιδιάρα και χαριτωμένη».

Η σύζυγός του, Νατάσα Ασίκη, έκανε πρόσφατα guest στη «Μουρμούρα». Μήπως θα μπορούσε να παίξει και με την κόρη του; «Μακάρι. Αλλά είναι καλύτερα κάποια πράγματα να προκύπτουν παρά να τα επιβάλεις και να τα προκαλείς», είπε ο ίδιος.

Από την άλλη πλευρά, η Μιχαέλα Αντωνίου διευκρινίζει: «Το ότι είμαι η κόρη του Αντωνίου και της Χατζηκωνσταντή μπορεί και να βοήθησε και να μην το ξέρω. Για παράδειγμα, δεν ήξεραν ποια είμαι όταν διάβαζαν το βιβλίο στις εκδόσεις Mamaya. Το έμαθαν όταν γνωριστήκαμε. Αλλά δεν υπάρχει και λόγος να το κρύψω, τιμή μου και καμάρι μου».

antonis antoniou kori 2