Λεπτομέρειες για τον γάμο που έκανε στην Σκωτία, για τον οποίο έχει μιλήσει στο παρελθόν, αποκαλύπτει η Εβελίνα Παπούλια.

Η ηθοποιός την περίοδο 1999-2001 ήταν παντρεμένη με τον Γιώργο Λιάντο και απέκτησαν μια κόρη, την Αφροδίτη, ενώ τον Μάιο του 2008 έγινε ο λιγότερο γνωστός γάμος της, αυτός στον οποίο αναφέρεται, με τον σκηνοθέτη Παναγιώτη Κράββα, μετά από περίπου έξι χρόνια σχέσης.

«Στην ουσία ήταν κουλό. Μου είπε “θέλεις να παντρευτούμε;” και του είπα “ναι, να παντρευτούμε σε ένα κάστρο στη Σκωτία”. Το τακτοποίησε και πήγα και παντρεύτηκα», λέει, στην εκπομπή DOT του κυπριακού καναλιού MegaOne, η Εβελίνα.

Εξηγώντας γιατί πήρε διαζύγιο, συνεχίζει: «χώρισα γιατί μου βγήκε κάτι και είπα “θα ζήσω όλη μου τη ζωή με αυτά τα ελαττώματα;”. Στη σχέση μου δεν υπήρχε πολύ ελευθερία. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που την αποζητώ και θέλω να την έχει και ο άλλος. Αυτό ίσως σε αυτή τη σχέση δεν υπήρχε σε αυτό τον βαθμό που το ήθελα. Μπορεί αν απλώς τα είχαμε να μην χωρίζαμε. Δεν εγγυώμαι τίποτα. Δεν μπορώ την καταπίεση. Το κομμάτι του γάμου έχει αυτό το είδος καταπίεσης της προσωπικότητας. Κάτι αλλάζει με τον γάμο που δεν μπορώ να το προσδιορίσω. Με φρίκαρε ότι θα ζούσα με αυτό τον τρόπο».