Φαίνεται πως η Mariah Carey έχει αρχίσει να βλέπει την κατηφόρα στην καριέρα της, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Πριν από έναν χρόνο ένα βίντεο έκανε το γύρω του διαδικτύου, το οποίο έδειχνε την τραγουδίστρια να μην «πατάει» νότα. Η άλλοτε φωνάρα, που συγκλόνιζε με τις ερμηνείες της στο συγκεκριμένο βίντεο δυσαρέστησε τους θαυμαστές της. Ίσως να ήταν μια άτυχη στιγμή της divas, αλλά μάλλον το αντίθετο συμβαίνει μιας και νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως και δείχνουν την σκοτεινή πλευρά της.

Δείτε το βίντεο:

Τις αποκαλύψεις αυτές τις έκανε ο ίδιος ο αδερφός της. Ο Morgan Carey αν και έχει να μιλήσει με την αδερφή του εδώ και δύο χρόνια ξέρει πολύ καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του η τραγουδίστρια εδώ και καιρό είναι εθισμένη στο αλκοόλ σε μεγάλο βαθμό, σε σημείο που η ζωή της να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Μάλιστα, αναφέρει πως ούτε τα παιδιά της δε μπορεί να φροντίσει, ενώ τόνισε ότι έπινε καθ’ όλη τη διάρκεια που ήταν έγκυος. «Έπινε καθ’όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, ακόμα και όταν θήλαζε! Δεν την θυμάμαι έστω και μια φορά να είναι νηφάλια, και αυτό με τρομάζει», εξηγεί!

Άσχημο τέλος θα έχει η καλλιτέχνης σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στο National Enquirer και δεν έκρυψε το φόβο του πως θα έχει το ίδιο άσχημο τέλος με την Houston: «Φοβάμαι πως θα πεθάνει όπως ακριβώς η Whitney Houston. H αδερφή μου δεν έχει την κατάλληλη βοήθεια και δεν είναι πνευματικά υγιής. Έχει διώξει από κοντά της τους μόνους ανθρώπους που ήταν άξιοι εμπιστοσύνης και έχει κρατήσει αυτούς που της γεμίζουν το ποτήρι. Όποιος το κάνει, βάζει σε κίνδυνο την ζωή της»!

Ας ελπίσουμε πως η τραγουδίστρια θα ξεπεράσει σύντομα τον εθισμό αυτό και θα σταθεί ξανά στα πόδια της.

Διαβάστε ακόμη:

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Δείτε για ποιο λόγο «σφάζονται» ξανά Mariah Carey-Nick Cannon

Στα άκρα: Πως απαντάει ο Nick Cannon στο πρόσφατο ξέσπασμα της Mariah Carey

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store