Πέθανε σε ηλικία 75 ετών ο πατέρας του Ντουέιν Τζόνσον (Dwayne Johnson), ο οποίος ήταν επαγγελματίας πυγμάχος και υπήρξε ο λόγος για τον οποίο ο διάσημος ηθοποιός ξεκίνησε τον αθλητισμό. Ο θάνατος του Rocky Johnson, επιβεβαιώθηκε και από την World Wrestling Entertainment.

«Η WWE με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκε ότι ο Rocky «Soul Man» Johnson, ένας από τους παλαιστές του WWE Hall of Fame, πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Tag Team και πατέρας του ηθοποιού «The Rock», Dwayne Johnson, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών» αναφέρει η Ένωση σε ανακοίνωσή της.

Ο Rocky γεννήθηκε στον Καναδά και ξεκίνησε την πυγμαχία σε ηλικία 16 ετών. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1964 και μετά μπήκε στην Ένωση Πυγμαχίας και κέρδισε αρκετά πρωταθλήματα από το 1970 έως και το 1990.

Μπήκε στο WWE το 1983. Ο Ντουέιν Τζόνσον σε πολλές συνεντεύξεις του έχει αναφέρει ότι ο πατέρας του ήταν η έμπνευση και η δύναμή του στα πρώτα χρόνια της καριέρας του. Με την καθοδήγησή του μπήκε ο Τζόνσον στο άθλημα της πυγμαχίας και μεγαλούργησε πριν γίνει αστέρας του Χόλιγουντ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ