Σε ένα διάλλειμα από την καθημερινότητα, συναντήσαμε την όμορφη Ντορέττα Παπαδημητρίου στην ανανεωμένη και πολύ relaxing του ξενοδοχείου Margi. Χαλαρή και καλοδιάθετη, και θέλοντας να έχει θετικές σκέψεις για τις εξελίξεις στο Mega, που εδώ και δύο χρόνια είναι το τηλεοπτικό της σπίτι, παρά τις δυσκολίες που βιώνουν τώρα όλοι οι εργαζόμενοι και το ίδιο το κανάλι, αποκάλυψε στο People, πέρα από τα επαγγελματικά της σχέδια, και τι ισχύει για την προσωπική της ζωή που εδώ και μερικούς μήνες απασχολεί σταθερά τα πρωτοσέλιδα.

Είναι η πρώτη φορά μετά το διαζύγιό σου που σε βλέπουμε πιο χαλαρή στο να δημοσιοποιηθούν δεδομένα της προσωπικής σου ζωής…

Είμαι πιο χαλαρή, με την έννοια πως αντιμετώπισα με μεγαλύτερη ψυχραιμία τη δημοσιότητα που δόθηκε φέτος στην προσωπική μου ζωή. Σίγουρα έπαιξε ρόλο η καθημερινή μου τηλεοπτική παρουσία στη δημοσιότητα που δόθηκε, αλλά είμαι και γω σε μια φάση που δεν με ενοχλεί τόσο.

Πώς ένιωσες όταν είδες τις παπαράτσι φωτογραφίες σας με τον Αλέξανδρο (σ.σ. το σύντροφό της Αλέξανδρο Φρανζολίνι) σε εξώφυλλο περιοδικού;

Δεν έπαθα το σοκ που θα πάθαινα παλιότερα. Είμαι σε μια πιο ήρεμη φάση.

Δεν έχει να κάνει και με τον άνθρωπο που είσαι μαζί;

Φυσικά και έχει να κάνει με τον Αλέξανδρο, αλλά και με τη δική μου οικογενειακή κατάσταση, με τον τρόπο που έχουν ενσωματωθεί και δέσει όλα αυτά. Εξακολουθεί να μην μου αρέσει να πολυμιλάω πολύ για αυτό, γιατί προτεραιότητα πριν από κάθε μου λέξη είναι τα παιδιά μου. Από την άλλη ότι βγήκε προς τα έξω έχει αντιμετωπιστεί με ψυχραιμία και από τις δύο πλευρές, καθώς ο Αλέξανδρος δεν είναι στο χώρο και για εκείνον ήταν πιο δύσκολο να το εμπεδώσει.

Δημοσιεύματα σας θέλουν να ετοιμάζεστε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας.

Όχι, δεν ετοιμάζομαι για επισημοποιήσεις, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Όπως, όμως, έχω πει και πριν από τη σχέση μου αυτή, είμαι σε μια φάση που σκέφτομαι να ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Το «ξαναφτιάξω» δεν μου αρέσει ως λέξω, καθώς μια χαρά φτιαγμένη είναι, όμως πλέον θα ήμουν θετική σε ένα επόμενο βήμα αν αυτό προκύψει. Είναι μια δική μου ανάγκη εσωτερική που έχει αρχίσει να «σιγοψήνεται» εδώ και 2 χρόνια. Από το διαζύγιο και μετά ούτε που το σκεφτόμουν, αλλά τα τελευταία χρόνια κάνω τέτοιες σκέψεις, σε υποθετικό πάντα στάδιο. Βέβαια, είναι πολύ περίπλοκες οι προϋποθέσεις για να πεις ότι κάνεις ένα τέτοιο βήμα. Πρέπει να περιμένεις πραγματικά να έρθει η σωστή στιγμή.

4934_FRANTZOLINI_PAPADIMITRIOY_06052016

Καλεσμένη στο Γρηγόρη Αρναούτογλου είπες πως είσαι έτοιμη για ένα ακόμα παιδί.

Ναι, είπα πως θα ήθελα άλλο ένα παιδί στη ζωή μου.

Είναι κάτι που το έχεις συζητήσει και με τους γιους σου;

Δεν τους έχω πει «θα θέλατε άλλο ένα αδελφάκι;», αλλά τους βλέπω πώς είναι με τα μωρά φιλικών μας ζευγαριών –γιατί οι φίλες μου τώρα έχουν αρχίσει και κάνουν παιδιά, όταν ο Διονύσης και ο Φίλιππος ήταν μωρά, καμία μου φίλη δεν ήταν σε αυτή τη φάση. Συναναστρεφόμαστε με πολλά μωράκια και τα αγόρια μου είναι πολύ τρυφερά και προστατευτικά απέναντί τους. Σε μια κατάσταση μέσα στην οποία τα παιδιά μου θα ήταν ευτυχισμένα, με εμένα και έναν άνθρωπο ως σύντροφό μου, νιώθω πως θα ήταν πολύ θετικά στο να αποκτήσουν αδελφάκι.

Είναι από τα αγόρια που υπερασπίζονται και προσέχουν τη μαμά Ντορέττα;

Ναι, πολύ. Και οι δύο, αλλά ειδικά ο μεγάλος που κοντεύει τα 12. Θα μου πει «Να προσέχεις», αν με δει προβληματσμένη, θα ρωτήσει αμέσως «ποιος σε στενοχώρησε;»

Εσύ είσαι αυστηρή μαμά; Ή πιο πολύ μαμά-φίλη;

Μαμά φίλη δεν θα μπορούσα εύκολα να είμαι. Είναι και αγόρια και δεν είμαι ο πατέρας τους που τους επιβάλλεται πιο εύκολα ως άντρας. Εγώ είμαι «α, η μαμά», που ξέρουν πως θα με τουμπάρουν πιο εύκολα έτσι κι αλλιώς. Όλα αυτά τα χρόνια ναι μεν έχουμε πολύ καλή σχέση με τον μπαμπά τους και ναι μεν ο Κώστας είναι πολύ μέσα στη ζωή τους, αλλά σε καθημερινή βάση, εγώ είμαι εκείνη που καλούμαι να βάλω τα όρια σε όλα τα μικρά της καθημερινότητας, τις υποχρεώσεις τους, το πρόγραμμά τους. Είμαι η μαμά που στο παιχνίδι θα είμαι η καλύτερη παρέα τους, αλλά όταν πρέπει τους επιβάλλομαι.

Έχεις βοήθεια με τα παιδιά;

Πολύ βοήθεια από τη μαμά μου! Δεν θα ήξερα τι θα έκανα αν δεν την είχα τη μαμά μου. Δεν έχω κοπέλα στο σπίτι, αν χρειαστεί να λείψω για δουλειά έρχεται πάντα η μαμά μου στο σπίτι. Σε οποιαδήποτε άλλη περίσταση δεν θα μπορούσα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.