Όπως είναι πλέον γνωστό εδώ και λίγο καιρό, η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του καινούργιου πρωινού του Mega.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» για τον νέο τηλεοπτικό της εγχείρημα και η χαρά της δεν μπορούσε να κρυφτεί. Αποκάλύψε το πως της έγινε πρόταση από το κανάλι λέγοντας πως με το Mega είχαν μια άριστη συνεργασία, τόσο στο «Music School» όσο και στο «Ελλάδα σ’αγαπω», έτσι είχαν κρατήσει μια επικοινωνία αλλά χωρίς να έχουν μιλήσει για κάτι συγκεκριμένο.

Μετά από λίγο καιρό ήρθε και η πρόταση στην ξανθιά παρουσιάστρια για αναλάβει την πρωινή ζώνη.

Η Ντορέττα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην ευθύνη και τις δυσκολίες που ξέρει πως θα αντιμετωπίσει καθώς απέναντι της θα είναι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, σχολιάζοντας: «Είναι σίγουρο ότι είναι μια πολύ ανταγωνιστική ζώνη, αλλά σε αυτή τη φάση που βρίσκομαι τώρα θέλω να καταναλώσω όλη μου την ενέργεια στο να στηθεί η εκπομπή όσο το δυνατό πιο καλά».

Επιπλέον μίλησε και για τις ενότητες που θα περιέχει το πρωινό λέγοντας πως θα έχει όλα όσα έχουν συνηθίσει μέχρι τώρα σε ένα πρωινό πρόγραμμα αλλά θα υπάρχουν και άλλα καινούργια θέματα.

Το ποια θα είναι η ομάδα της δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό και η Ντορέττα Παπαδημητρίου δήλωσε πως έχουν δει πολλούς ανθρώπους μέχρι τώρα και θα δουν άλλους τόσους καθώς η διαδικασία των δοκιμαστικών δεν έχει τελειώσει. «Έχουμε δει πάρα πολύ κόσμο και συνεχίζουμε και βλέπουμε, δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που με το που ξεκινάει το δοκιμαστικό έχεις μια πολύ καλή επαφή, αλλά το ψάχνουμε πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλα όσα δήλωσε στην κάμερα του Happy Day:

Διαβάστε επίσης:

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου στέλνει μήνυμα για την… ομάδα!

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία από την προετοιμασία του Πρωινού του Mega

Τηλεοπτικές εξελίξεις: Η αλήθεια για την ομάδα της Ντορέττας, η εκπομπή-έκπληξη της Τζένης Μπαλατσινού και το Voice 3

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store